(închide)

Post de conducere vacant la un spital din județul Olt. Se cere vechime de doar doi ani

 

Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci din județul Olt organizează concurs de recrutare, in conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006 cu modificările şi completările ulterioare Ordinul nr. 284/2007 privind aprobarea Metodologiei-cadru de organizare şi desfaşurare a concursurilor/ examenelor pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director din spitalele publice, cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea postului de director financiar-contabil, grad II, nivel studii S.

Probe de concurs


Concursul/examenul se va desfăşura în cadrul Spitalului de psihiatrie şi cuprinde următoarele probe de evaluare: test-grilă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului; susţinerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului; interviul de selecţie.

Condiţiile specifice care trebuie îndeplinite sunt următoarele: candidații trebuie să fie absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic; să aibă cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor.

Etapele de desfăşurare a concursului-data si locul depunerii dosarelor de înscriere la concurs: dosarul de înscriere se depune la secretarul comisiei de concurs până la data de 14 august 2018. ora 14.00 la sediul Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, judeţul Olt; selecţia dosarelor de înscriere – 16.08.2018;
Candidaţii al căror dosar de înscriere a fost respins pot depune contestaţie în cel mult 24 de ore de la data comunicării rezultatului verificării. Contestaţia se soluţionează în termen de 24 de ore de la data depunerii, de către comisia de soluţionare a contestaţiilor. Data probei scrise – 04.09.2018;

Sursa: AICI

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste