Postul de șef-serviciu financiar de la Casa de Pensii Mehedinți, scos la concurs

 

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu – Serviciul Financiar-contabilitate, resurse umane, gestiune bilete de tratament, evidenţă contribuabili, arhiva şi achiziţii publice din cadrul Casei Judeţene de Pensii Mehedinţi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 5 ani; deţinerea certificatul de atestare în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC), conform prevederilor art. 19 lit. b2 din Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 decembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 08 ianuarie 2018, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul ANFP.

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste