(închide)

Povestea emoționantă a unei copile din Runcu. Are nevoie de 12.000 de euro ca să poată avea o șansă la o viață normală!

 

Denisa Bejenariu are 14 ani și de la vârsta de 8 ani a fost diagnosticată cu scolioză toracală. De la lună la lună, starea sa de sănătate s-a agravat, iar acum, pentru a avea o șansă la o viață normală, are nevoie de o intervenție chirurgicală care costă 12.000 euro. Operația o va face într-un spital din Turcia.

În România a mers la foarte mulți medici de la spitale din mai multe județe. Nu au putut să o ajute, iar acum familia sa luptă să strângă cei 12.000 de euro necesari pentru acoperirea costurilor operației. Familia Bejenariu locuiește în comuna Runcu, sat Dobrița, iar situația lor financiară nu este una bună. Denisa este elevă în clasa a VIII-a la școală din Runcu. Tot ce își dorește, la cei 14 ani ai săi, este să fie sănătoasă, să poată duce o viață normală, să poată merge drept, să nu mai sufere când ceilalți copiii glumesc pe seama ei. Nu a avut o viață ușoară, dar este o luptătoare și speră din tot sufletul că familia sa va reuși să strângă banii necesari operației. „Are scolioză toracală, suferă de la 8 ani și am mers cu ea peste tot, la mulți medici. Boala s-a agravat și curbura coloanei vertebrale s-a agravat. Mai suferă de încă o boală rară și sănătatea sa este șubredă; ne-au spus că are boala Charcot-Marie-Tooth. Fetița merge greu, coloana s-a curbat și singura soluție este o operație complicată, care va trebui făcută în Turcia”, a spus mama copilei. 

Denisa a făcut kinetoterapie, dar nu a avut rezultate. Singura soluție este operația, altfel copila va ajunge în scaun cu rotile, nu va mai putea merge. Denisa își spune povestea plângând. Chiar dacă de-a lungul anilor a suferit din cauza celor din jurul său, fetița cu ochii de smarald nu și-a pierdut speranța și credința! Crede cu toată ființa sa că va găsi oameni care o vor ajuta! „Mă deplasez destul de greu, dar risc să rămân paralizată, să îmi afecteze plămânii. Copiii de la școală râdeau de mine când eram mai mică, este greu, copiii pot fi răi. Cuvintele lor mă afectează, mă rănesc, aveam momente în care nu ieșeam din clasă doar ca să nu mai râdă de mine. De la 8 ani, de când m-au diagnosticat, coloana s-a tot curbat. Îmi doresc foarte mult să pot strange suma de care avem nevoie și să am o șansă la o viață cât mai normală. Să pot merge drept, să pot merge bine. Nu am foarte mult timp, în luna iulie ar trebui să merg la operație și sper să strângem banii”, a spus, cu ochii în lacrimi, Denisa.  

Contul bancar în care puteți face donații este:

RO32INGB0000999909484413

Deschis pe numele Monica Bejenariu (mama Denisei)

Galerie foto


Vizualizări: 11,112

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste