Primăria Rovinari a oferit 10.000 de lei singurei eleve din oraș care a luat 10 la Evaluarea Națională!

 

Consiliului Local și Primăria Rovinari au acordat un stimulent financiar în valoare de 10.000 de lei elevei Daria Bolborea pentru eforturile școlare deosebite, obținerea mediei 10 la Evaluarea Națională. Daria Bolborea a fost mereu un elev conștiincios, fascinată de chimie și matematică. Mereu a iubit literatura și a citit foarte multe volume, multe dintre ele pe care alți elevi le citesc peste câțiva ani! Mama sa este cadru didactic în Rovinari, iar sora sa, Anca, studentă la Facultatea de Medicină. le-a avut mereu pe amândouă ca exemplu, ca sprijin, i-au dat aripi și au susținut-o în fiecare moment. Mihaela Bolborea spune despre fiica sa Daria că este calmă, răbdătoare, extrem de înțeleaptă și blândă! 

„Am avut deosebita onoare să o cunosc personal, astăzi, pe Daria Bolborea, o tânără de excepție a orașului Rovinari. Daria a obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, singura medie de 10 obținută în orașul Rovinari și printre puținele note maxime obținute în județul Gorj. Pentru performanța înregistrată, pentru eforturile depuse și dăruirea cu care a învățat, cu sprijinul Consiliului Local i-am acordat un stimulent financiar în valoare de 10.000 de lei. Acest premiu reprezintă însă doar o mică parte din întreaga apreciere pe care i-o purtăm. Daria învață acum la un liceu de prestigiu din Timișoara, iar la finalizarea studiilor liceale spune că se va îndrepta către medicină sau cercetare. Cu siguranță, orice cale va alege, o să realizeze lucruri mărețe și ne va face mândri de faptul că este rovinăreancă.
Avem nevoie de tineri precum este Daria. Avem nevoie de tineri asumați și implicați, avem nevoie de tineri care să iasă în față. Noi ca autoritate îi sprijinim pe tineri cu tot ce se poate și facem tot posibilul pentru a asigura infrastructura necesară desfășurării unui act educațional de cea mai bună calitate. Felicitări, Daria! Mult succes pe mai departe!”, a transmis primarul Robert Filip.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste