(închide)

Primarul Romanescu: „Numele Casei de Cultură să fie ales de cetățeni!”

 

În primăvara acestui an, Primăria Târgu Jiu a câştigat Casa de Cultură a Sindicatelor, administraţia locală fiind singurul ofertant la licitaţia organizată de către firma de lichidare judiciară Consulting Company. Suma cu care primăria a achiziţionat Casa de Cultură este de 3,8 milioane lei. Acum, edilul Marcel Romanescu apelează la cetățenii municipiului pentru a alege împreună un nume reprezentativ pentru edificiul cultural. 

„Împreună am reușit să readucem în patrimoniul municipalității Casa de Cultură. Pentru că acest edificiu aparține tuturor târgujienilor, aș dori ca noua denumire să fie aleasă din sugestiile dumneavoastră. Avem multe personalități gorjene care ar putea sa dea numele acestui obiectiv, dar pentru a face o alegere potrivită vă invit ca în comentarii să lansați fiecare câte o propunere!”, a scris edilul pe pagina sa de socializare.

Puteți să vă spuneți părerea pe pagina primarului de facebook marcellaurentiu.romanescu

Municipalitatea are în plan să facă reparaţii, să se creeze premisele organizării unor evenimente culturale de amploare. „Îmi propun ca, după finalizarea procedurilor legale de achiziţionare, să iniţiez de urgenţă elaborarea documentaţiei de reabilitare a imobilului, astfel încât să redau, într-un termen cât mai scurt, utilitatea acestui obiectiv”, spunea primarul Romanescu, în urmă cu câteva luni.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste