(închide)

Protest în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu: Cerem dreptate ...

 

Un nou protest este anunțat în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, pentru ziua de sâmbătă, 10 octombrie. Și de data aceasta, acțiunea de protest este organizată de Marinela Strîmbulescu, susținută de Grupul Fermierilor Gorjeni, Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” și Asociația „Detecții Gorj” și are ca scop trezirea românilor, salvarea pădurilor județului Gorj și nu numai-„Cerem dreptate pentru păduri!”. 

„De astăzi ne luptăm pentru pădurile din Gorj și din țară! Ajunge cu jaful! Gorjeni treziți-vă! Pe 10 octombrie ne vedem în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, să cerem dreptate pentru păduri! Protestul la care vă invităm sâmbătă, 10 octombrie 2020, se va desfășura în mod pașnic și civilizat, cu respectarea normelor de distanțare socială și a măsurilor de prevenire și combatere a virusului SARS-COV2 (participanții vor primi măști de protecție de unică folosință). Gorjul se află în topul județelor cu cele mai multe defrișări ilegale”, transmit organizatorii.

„Frăția drujbelor trebuie să înceteze!” și pădurile județului Gorj trebuie salvate! Acesta a fost motivul extrem de întemeiat pentru zeci de gorjeni au protestat duminică, 20 septembrie, la Târgu Jiu, în Piața Prefecturii. A fost primul protest împotriva exploatărilor ilegale de lemn din Gorj și din țară, fiind organizat de Marinela Strîmbulescu, susținut de Grupul Fermierilor Gorjeni, Asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” și Asociația „Detecții Gorj”. Detalii mai jos:

https://www.paginaolteniei.ro/articol/protest-la-targu-jiu-impreuna-putem-opri-acest-mas_4519.html

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste