(închide)

Rezultate alegeri 2024. Cel mai iubit primar din Gorj, scor de 92%!

 

Primarul comunei Runcu, Adi Cîmpeanu, a câștigat alegerile cu 92%.  Prezența la vot in comuna Runcu a fost de 71,41%. Cîmpeanu se menține pe primul loc în județul Gorj, fiind cel mai apreciat primar din județ!

Primarii de la Motru, Rovinari, Târgu-Cărbuneşti, Tismana, Novaci, Ţicleni, Polovragi, Peştişani, Turburea, Bălești, Dragoteşti, Drăguţeşti, Bălăneşti, Godineşti, Glogova, Dănciuleşti, Mătăsari, Runcu, Roşia de Amaradia, Bumbeşti-Jiu, Stăneşti, Scoarţa, Ioneşti, Padeş, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Hurezani, Ţânţăreni, Leleşti, Negomir, Slivileşti, Câlnic, Fărcăşeşti, Crasna, Borăscu, Săcelu, Teleşti, Bumbeşti-Piţic, Jupâneşti şi-au reconfirmat mandatele, la alegerile de duminică, 9 iunie.

Liberalul Liviu Cotojman a câștigat cu 85% alegerile în comuna Roșia de Amaradia

Tudor Oiță, din partea PSD Gorj (actualmente primar al comunei Negomir) a  câștigat detașat încă un mandat, obținând 82% din voturi. Acesta va avea 8 consilieri locali din totalul de 13 ai Consiliului Local Negomir.

Dorin Filip (PNL) a câștigat alegerile la Rovinari având un procent de peste 78%.

La Târgu Cărbunești, Dănuț Birău (PSD) a câștigat un nou mandat cu 77% din voturi.

La Bumbești Jiu, Stănești, Scoarța, Bengești Ciocadia și Hurezani au obținut victorii primarii PSD aflati în funcții. Social-democrații au câștigat alegerile și la Bâlteni (40,4%)!

Primarii social-democrați Dumitru Ion Popescu (Drăguțești), Irina Cojocaru cu 66% (Bumbești-Pițic), Ion Gârniceanu cu 72,49% (Jupânești) și Ion Bârcă, cu 74% (Turburea) au fost reconfirmați în funcții de alegători. Aceștia au câștigat alegerile detașat în comunele lor.

Viorel Rotaru (PNL) a pierdul alegerile la Bolboși, în fața candidatului PSD, Gheorghe Știoclei. 

Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Ciuperceni, Claudiu Dragotă a câștigat alegerile cu 47,9%.

Lucian Goață, primarul liberal al comunei Prigoria a pierdut alegerile în fața candidatului de la PSD, Claudiu Cătălin Bogdan care a obținut 51% din voturi!

Primarii în funcție din comunele Stejari, Aninoasa, Stoina și Plopșoru au pierdut alegerile! Social-democratul Robert Păiuşi a pierdut alegerile în comuna Stejari, scaunul de primar fiind obţinut de candidatul AUR, Ion Budilică. PSD pierde şi Primăria Plopşoru, condusă de Petre Grigorie din anul 2000. Aici s-a impus liberalul Gigi Şoşoi.
La Aninoasa, primarul PSD Ilie Petroi pierde alegerile în favoarea liberalului Marius Dimulescu.

Primarii liberali ai comunelor Licurici și Berlești au obținut încă un mandat. Și la Turceni, candidatul PNL a câștigat alegerile.

 

Galerie foto


Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste