(închide)

Rezultate foarte bune la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației pentru doi elevi din Târgu-Jiu

 

Daniel Bîrsan, elev în clasa XII B la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu, a obținut medalia de argint în cadrul Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației! De asemenea, elevul Andrei Frîntu (9C), de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, a obținut la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, Mențiune MEN și Medalie de Argint!

„O veste de ultimă oră. Una foarte bună. Elevul nostru Daniel Bîrsan , clasa XIIB, a obținut mențiune ME și medalie de argint la Olimpiada Natională de Tehnologia Informației. Felicitări, Daniel! Felicitări, domnule profesor Cristian Șovăilă!”, a transmis conducerea CNET Târgu-Jiu. „Felicitări elevului Andrei Frîntu (9C), pentru obținerea rezultatelor remarcabile la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, Mențiune MEN și Medalie de Argint! Profesor coordonator: Oana-Daciana Dabelea”, a transmis și conducerea CNTV.

„O nouă zi și o nouă veste bună în familia noastră! Daniel Bîrsan, unul dintre voluntarii noștrii, elev în clasa XII B la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu a obținut medalia de argint în cadrul Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației! Tânărul, pasionat de domeniul informaticii, a reușit să se facă observat în cadrul concursului prin muncă și dedicare, motiv pentru care vrem să îl felicităm înzecit și îi urăm mult succes în continuare! Felicitări, Daniel!”, au transmis membrii Asociației Opportunity Club din Târgu-Jiu. 

Daniel Bîrsan a fost felicitat și de Ion Țârlea: „Daniel Bîrsan, elev al Colegiului Național "Ecaterina Teodoroiu" Târgu Jiu a obținut medalia de argint la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației și mențiune M.E.N . O realizare de excepție a unui adolescent de excepție! Felicitări, Daniel! Partea tehnică a platformei www.targujiuodinioara.ro este rezultatul extraordinarei priceperi, talentului și muncii susținute de care a dat dovadă Daniel într-un proiect din proprie inițiativă ce i-a aparținut lui și Alexandrei Popescu. Anul trecut spuneam povestea creării acestei pagini aici https://www.facebook.com/targu.jiu.odinioara/posts/pfbid02tGHy7VuwWdAPugig5PqjwfWHdWxFmNH6Q2RaDA8F3Ar5fgPUSh1dkknKncgj4G26l”. 

Galerie foto



Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste