(închide)

Șașe posturi scoase la concurs la Direcția Publică de Protecție Socială Târgu-Jiu!

 

Direcţia Publică de Proiecţie Sociala Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează: îngrijitor G – 1 post – Casa Iris; îngrijitor la domiciliu M – 2 posturi Centrul pentru Bătrâni Magnolia, bucătar M- 1 post; infirmieră – 2 posturi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru postul de îngrijitor- să fie absolvent de studii generale, vechime in muncă minimum 6 luni; pentru postul de îngrijitor la domiciliu:
să fie absolvent de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime in muncă minimum 6 luni; pentru postul de bucătar M- să fie absolvent de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat; diplomă de calificare în meseria de bucătar; vechime în muncă minimum 3 ani; iar pentru postul de infirmieră, condițiile sunt-să fie absolvent de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat;
curs de infirmier organizat de O.A.M.G.M.A.M.R. sau organizat de furnizori autorizați de M.M.F.P.S. cu aprobarea M.S.; vechime în muncă minimum 6 luni.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 decembrie 2019, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 10 decembrie 2019, ora 10.30: proba scrisa;
12 decembrie 2019, proba interviu-pentru posturile de îngrijitor și îngrijitor la dimiciliu. Pntru celelalte posturi, concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 decembrie 2019, ora 16.00, termenul limită pentru depunerea dosarelor; 17 decembrie 2010, ora 10.30, proba scrisă; 19 decembrie 2019, proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târuu Jiu, Compartimentul juridic salarizare, telefon 0253/216.494.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste