Scandalul gazonului de pe Oblemenco. Primarul: Trebuie înlocuit!

 

Gazonul stadionului Ion Oblemenco din Craiova, inaugurat acum nici aproape un an, stadionul costând circa 50 de milioane de euro, este distrus. 

La finalul unui meci, un jucător a luat o bucată de gazon și a aruncat-o, protestând față de calitatea terenului de joc. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, spune că bucăți din gazon au fost înlocuite înainte de meci și nu apucat să se prindă. Primarul mai spune că soluția este înlocuirea totală a gazonului. "Gazonul are probleme, așa cum știam. Problemele au fost și sunt la gazonul de pe Ion Oblemenco. (...) Am solicitat o soluție radicală vis-a-vis de gazon, de înlocuire a lui, pentru că în permanență a avut o problemă de adâncime a rădăcinilor. Nu din momentul în care am preluat mentenanța s-a întâmplat, practic starea gazonului a fost o problemă permanentă", a declarat primarul la Digi 24.

El a mai spus că a reclamat starea gazonului la Compania Națională de Investiții, după fiecare meci. Întrebat cât costă înlocuirea gazonului, primarul a spus: "Nu știu, nu mă pricep"!

Vizualizări: 301

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste