(închide)

Sejur la Scornicești în fostul Hotel Stejarul, dedicat familiei Ceaușescu

 

În 1988, a fost construit Hotelul Stejarul în localitatea natală a dictatorului Nicolae Ceaușeșscu. În prezent, hotelul și-a schimbat denumirea în Hotel President și este localizat la marginea orasului Scornicesti, pe malul lacului Piscani. Centrul orasului este la aproximativ 5 km distanta si Casa Memoriala a lui Nicolae Ceaușescu la 8 km. Turiștii care s-au cazat aici au fost mulțumiți de servicii.

Construit in anul 1988, cu numele de Hotel Stejarul, acesta era dedicat familiei Ceausescu, care utiliza frecvent actualul apartament President, care este format din doua dormitoare, living, doua grupuri sanitare, sala de fitness, jacuzzi si sauna. Clasificat la categoria de 4 stele Hotel President ofera oaspetilor cazare in camere matrimoniale, camere twin, si apartamente. 

Amplasarea hotelului il face ideal atat pentru sejururi de relaxare cat si pentru intalniri de afaceri sau team-building-uri. Hotelul dispune de 2 restaurante cu o capacitate totala de 800 de locuri si terasa cu capacitate de 200 de locuri. In restaurantele hotelului President se pot organiza evenimente festive, evenimente corporate, conferinte si seminarii.

„Atmosfera plăcută și liniștita; personal amabil, dornic sa ajute; camere spațioase și curate (prosoapele și lenjeria foarte curate); mic dejun delicios; meniul a-la-carte pentru prânz și cina variat, proaspăt și gustos; loc de parcare in curtea hotelului; parcarea este păzită; Vom reveni cu plăcere mai ales in sezon, când piscina este deschisă. Un loc ideal pentru recreere și relaxare”, a scris Alexandru. „Minunat,o pozitie excelentă,foarte confortabil,renovat recent si personal amabil. Recomand cu plăcere.”, spune un alt turist. 

Obiective turistice din zona Scornicesti (15-25 Km): Balta Milcov și Lacul Draganesti, Manastirea Clocociov, Manastirea Strehareti, Muzeul Judetean Olt - Slatina, Padurea Streharet și Schitul Streharet (1664-1668).

Informații despre ce puteți face la Scornicești găsiți pe http://www.roturism-info.ro/orase/judetul-olt/obiective-turistice-scornicesti.html

Galerie foto


Vizualizări: 1,241

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste