(închide)

Pensiunea „La Cheia Glogovei”, locul unde te relaxezi în livadă și asculți, nederanjat, cântecul păsărilor!

 

Plăcerea de a călători nu trebuie să ne fie luată de nimeni și nimic, așa că, mulți dintre noi, chiar și în aceste vremuri tulburate de pandemia de COVID 19 și de teama de ne îmbonăvi, am ales să mergem în vacanță, să ne relaxăm, dar în același timp să nu ignorăm măsurile de protecție. Pentru că foarte mulți dintre noi am căutat pentru vacanța sau vacanțele de anul acesta destinații și locuri de cazare mai izolate, vă prezentăm o pensiune superbă, retrasă și un loc unde te poți relaxa în voie! Livada cu pomi roditori îți la dispoziție, la fel ca și gazdele ospitaliere!

Căutați o zonă foarte liniștită, la marginea padurii, în capătul unei livezi, iar în apropiere să curgă un râu? Mergeți la Pensiunea La Cheia Glogovei. Situată în Glogova, Pensiunea „La Cheia Glogovei” pune la dispoziția turiștilor patru camere dotate corespunzător, un lounge comun, o grădină enormă și biciclete gratuite. Această pensiune agroturistică are terasă și grătar, dar și Wi-Fi gratuit. Există, de asemenea, o bucătărie în unele dintre unitățile echipate cu un cuptor și un frigider. Povestea acestei afaceri de familie a început acum câțiva ani, când familia Drăghia a decis că este momentul să fructifice livada de pomi roditori. Au accesat fonduri europene și s-au apucat de treabă, pensiunea „La Cheia Glogovei” primindu-și primii oaspeți în 2018. Frumosul nume al pensiunii vine, potrivit administratorului unității, de la o formă de relief din zonă: „Râul Motru trece printre două dealuri aici, la noi în zonă, și creează aceste chei, care se numesc Cheile Glogovei. Pensiunea noastră este situată într-o zonă retrasă, avem o livadă mare, din ai cărei pomi fructiferi pot consuma fructe turiștii. La noi se pot relaxa în natură, se pot plimba, avem bicilete și pot face diverse trasee relaxante. Cei care vin La Cheia Glogovei vin pentru a se relaxa, a se recrea, avem foișor unde pot sta liniștiți, avem o masă de tenis, pot face grătar. Cei care vin aleg să stea la noi câteva zile. Suntem la o destul de mică distanță de stațiunea Bala din Mehedinți, pot merge și la Orșova, la Băile Herculane în vizită”. 

De-a lungul celor doi ani, La Cheia Glogovei au venit turiști din România (județe precum Constanța, Mureș, Sibiu, Olt, Timiș), din Capitală, dar și din străinătate. Sunt oameni care au ales să revină La Cheia Glogovei, căci le-a plăcut mult aici! Marea lor majoritate au apreciat serviciile de calitate, curățenia din camere și din pensiune, ospitalitatea gazdelor și livada enormă! „Am avut ca oaspeți străini pasionați de călătorii din Polonia, Germania, ungaria. De asemenea, am avut cazată aici o doamnă din Australia. Avea cam 70 de ani, era ziua ei, s-a cazat aici și ne-a povestit că venise cu avionul până în Bulgaria, după care a închiriat o mașină. Voia să cunoască România, cât mai multe locuri. Ne-a găsit pe Booking și ne-a ales! Ne-am bucurat foarte mult! străinii care vin la noi acolo ne găsesc și parte din români la fel. Avem și pagină de facebook și site”, a mai spus administratorul pensiunii. 

Ce cred turiștii

Turiștii care au fost cazați la Cheia Glogovei spun că la această pensiune s-au bucurat de liniște și relaxare. Mulți aseamănă zona cu un adevărat colț de Rai! „La Cheia Glogovei un loc rupt din Rai la marginea unei paduri, livezi de pruni si meri, panorama minunata si liniste deplina. Pensiunea este foarte curata, are camere spatioase, confortabile. Proprietarii sunt niste oameni minunati, primitori deosebit de atenti la confortul oaspetilor”, a scris un turist. „O locație superba, amplasată la buza pădurii. E liniște cât cuprinde, are tot ce îți trebuie, super curată, cu foișor, cu grătar in curte, perfecta!!! Proprietarii sunt foarte amabili, te ajuta cu tot ce ai nevoie. Recomand cu caldura”, a spus un alt turist. „O locație liniștită și confortabilă, amplasată la marginea unei păduri. Proprietarii, niște oameni minunați, cu atenție la detalii, preocupați de confortul oaspeților. Pensiune nouă, cu dotări moderne, curățenie, băi și camere spațioase, paturi confortabile. Spațiul exterior îngrijit, cu un foișor și loc amenajat pentru grătar, biciclete oferite gratuit pentru plimbări prin împrejurimi. Bucătăria dotată cu tot ce este necesar”, a postat și un alt turist.

Galerie foto





Vizualizări: 3,253

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste