(închide)

Solista Ionela Guzic, turneu în Statele Unite ale Americii alături de Orchestra Euphonos!

 

Îndrăgita artistă originară din Gorj, Ionela Guzic, va susține o serie de concerte în Statele Unite ale Americii alături de artiștii din Orchestra Euphonos! Nu este prima dată când Ionela Guzic, o tânără foarte apreciată atât în România, cât și peste hotare, cântă în America. 

Veste bună pentru comunitățile de români din Statele Unite ale Americii, care vor avea ocazia să asculte o voce frumoasă din Oltenia în perioada următoare! Luna aceasta și cea viitoare, artista Ionela Guzic va cânta alături de Orchestra ''Euphonos'' la San Francisco, Seattle. Astfel, programul turneului este: pe 22 Februarie, spectacol la San Francisco (Redd Poppy Art House), pe 2 Martie, Annual Festival Mărțișor la Sacramento, pe 9 Martie vor cânta la Seattle Festival, în cadrul Balkan Night Northwest 2019, iar pe 29 Martie, talentații români vor fi la San Francisco!

Îndrăgită de public pentru talentul și originalitatea sa, Ionela Guzic a absolvit Facultatea  de Pedagogie Muzicală, apoi a urmat alte cursuri la București, după care a fost admisă la „Music Schools” din California, SUA. În ultimii ani, Ionela Guzic a cântat românilor din SUA de mai multe ori, având concete în state diferite și fiind invitată să revină, de fiecare dată. Anul trecut, de exemplu,  Ionela Guzic a susținut spectacole în New York și alte mari orașe din SUA.

Pe Ionela Guzic o puteți urmări pe pagina sa: https://www.facebook.com/ionelaguzic/

Galerie foto




Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste