(închide)

Spectacol caritabil la Țânțăreni! Toți trebuie să fim „Împreună pentru Iulia!”

 

Mai multe asociații non-profit se implică în organizarea unui spectacol caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru micuța Iulia, o copilă din vârstă de numai 5 ani, din Filiaşi, județul Dolj. La vârsta de 2 ani, micuţa Iulia a fost diagnosticată cu Leucemie Acută Limfoblastică, o formă de cancer. Timp de trei ani, cu ajutorul familiei şi al multor oameni buni, a luptat cu boala. La sfârșitul tratamentului de întreţinere însă, spune mătuşa fetei, boala s-a întors. Iulia poate urma tratamentul potrivit la Spitalul Bambino Gesu din Roma şi ar urma să beneficieze şi de transplant de măduvă, fratele ei fiind donatorul. Costurile nu sunt însă uşor de suportat pentru familie. Pentru aceasta este nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. 

Părintele Antonie Făiniși, parohul Parohiei Strâmba-Jiu, este principalul organizator al evenimentului caritabil. La apelul acestuia a răaspuns prompt Asociația Glasul Sufletului care se implică mereu în ajutorarea copiilor grav bolnavi. De asemenea, printre organizatori se mai numără Asociația „Sfânta Treime” din Strâmba Jiu, Cristina Simion, toți fiind sprijiniți de Primăria Țânțăreni căci de data aceasta, spectacolul caritabil va avea loc pe 25 octombrie la Țânțăreni. Prețul unui bilet este 15 lei, iar persoana de contact este chiar părintele Făiniși (0765334070)

„Ce o fi în sufletul unei mame care știe că viața copilului ei cântărește un pumn de bani ... (...)  si când crezi că lupta cu boala a fost învinsă, izbucneste din nou și nu numai cu suferință, cât și cu neputința de a o lua de la început. IULIA- pentru acest pui de om trebuie să facem un mic sacrificiu și fiecare, atât cât poate, să ofere speranță în sufletul unei mame care nu se lasă învinsă și luptă din nou pt copilul ei ca să îl scoată din ghiarele morții. Nu putem să dăm sănătate, dar putem să o sprijinim așa cum ne pricepem cu o rugăciune, o donație, o distribuire, toate sunt la fel de importante pt că arată că ne gândim la IULIA!”, a spus Cristina Lia, președinta Asociației Glasul Sufletului din Rovinari. 

Artiști foarte cunoscuți vor urca pe scena amplasată pe Stadionul din Țânțăreni: Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Ileana Lăceanu, Ion Drăgan, Claudia Torop, Elisabeta Vasile, Emil Badea, Irina Maria Birou, Eugenia Filip, Cristina Simion, Adriana Popovici, Formația Adi Ologu, Marius Strinu și Bianca Ibiceanu. 

Parteneri media:Antena1, EmiTV, Pandurul, Pagina Olteniei, Inițiativa Cetățenească Gorj (reprezentată de Florin Gurgui).


Cei care vor să o ajute pe Iulia pot face donaţii în conturile:
EUR: RO43BTRLEURCRT0488440901
RON: RO93BTRLRONCRT0488440901
Titular: VATUIU MARIANA VASILICA

Galerie foto


Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste