(închide)

Spectacol caritabil la Turceni: „Să ajutăm doi tineri bolnavi! Împreună pentru Adi și micuța Cristina!”

 

Adrian Victor sau Adi (29 ani n.red.) cum îi spun prietenii și micuța Cristina (7 ani. n.red.) au mare nevoie de sprijin financiar pentru a ieși învingători din lupta cu teribilele boli de care suferă. Pentru a le fi de ajutor, părintele Antonia Făiniși de la Parohia Strâmba Jiu, binecunoscut pentru faptele sale culturale și filantropice, în colaborare cu parteneri din Turceni și nu numai, va organiza pe 15 martie un spectacol caritabil pentru cei doi tineri grav bolnavi.

Astfel, pe data de 15 martie, la Sala de Sport din Strâmba Jiu, localitate din orașul Turceni va avea loc spectacolul caritabil „Împreună pentru Adi și Cristina!”. Evenimentul este organizat de părintele Făiniși și GTOPSJ, alături de Primăria Turceni-prin primar Cristina Cilibiu, Asociația Glasul Sufletului, Casa de Cultură Turceni și Cristina Simion. Parohia Strâmba Jiu, prin preotul său paroh Antonie Făiniși, participă în această perioadă la Concursul Național Catehetic Iubirea lui Hristos în familia mea prin proiectul ”Familia, chipul iubirii!”. Potrivit conceptului concursului catehetic fiecare parohie înscrisă în concurs, alături de preotul organizator, de către profesorii de religie și tinerii implicați, va trebuie să realizeze un miniproiect cu caracter FILANTROPIC-CULTURAL. Ca urmare, în cadrul acestui proiect s-a născut spectacolul filantropic „Împreună pentru Adi și Cristina”. „Reuniți într-o mare famile Familia, chipul iubirii!, duminică 15 martie la Sfânta Liturghie în biserica de lemn a parohiei Strâmba Jiu, vom fi alături prin rugăciune de Adi- 29 ani în lupta cu recidiva bolii (Melanom cutanat nodular Breslow 6 al brațului stâng, recidivă locală și bloc adenopatic stâng operate) și de Cristina - 7 ani în lupta cu (Leucemie acută limfoblasticat cu celulue B) potrivit scrisorii medicale și certificatului medical. Începând cu orle 13.00 la Sala de sport din Strâmba Jiu, la Spectacolul caritabil (filantropic) Împreună pentru Adi și Cristina”, a spus părintele Antonie Făiniși. 

Puteți ajuta donând bani în conturile celor doi tineri bolnavi


Modalitățiile de a dona bani pentru ai ajuta în lupta cu boala sunt: în conturile personale (pentru Adi: Țibulași Victor Adrian - RO11OTPV420001251337RO01 (SWIFT CODE(BIC) OTPVROBU....) pentru cei din afara țării și pentru Cristina (Manolache Sorin) - Cod IBAN: RO74BRDE200SV63412952000 - ( SWIFT CODE (BIC) - BRDEROBU...) pentru cei din afara țării.
De asemenea, sunteți așteptați la spectacolul caritabil, un bilet costă 15 Lei (putți suna la nr. telefon 0765334070). Veți putea dona și direct în urnă, în timpul spectacolului.
Tinerii din grupul de cateheză ai Parohiei Strâmba Jiu în parteneriat cu Școala Generală Strâmba Jiu, au desfășurat activități și ateliere de creație iar obiectele lucrate de ei vor fi prezentate într -o expoziție cu vânzare. Sumele strânse vor fi donate celor doi, Adi și Cristina.

Galerie foto


Vizualizări: 1,937

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste