(închide)

„Spiridușii lui Moș Crăciun”, proiectul de suflet al Asociației Opportunity Club

 

Asociația Opportunity Club a împlinit pe 2 decembrie un an de când a fost înființată, adică un an plin de fapte bune! Anul trecut, pe vremea aceasta, membrii Asociației Opportunity Club demara un proiect de suflet care a fost continuat și anul acesta: „Spiridușii lui Moș Crăciun”!

Zeci de copii din județul Gorj vor avea sărbători de iarnă mai frumoase datorită spiridușilor care au preluat scrisorile celor mici. Copiii i-au scris Moșului, spunându-i ce își doresc, iar spiridușii (personae care urmăresc activitatea Asociației și care și-au dorit să ajute n.red.) au rezervat câte o scrisoare sau mai multe, urmând să le ducă darurile cerute celor mici. Scopul Asociației a fost, de la bun început, să ajute copiii din familii cu dificultăți financiare, din medii defavorizate. 

„Echipa noastră a fost detașată în fabrica de bunătate a lui Moş Crăciun, ajutându-l să citească scrisorile și să împlinească unele dorințe care, în cele mai multe cazuri, sunt nevoi! Vrei să devii și tu ajutorul lui Moș Crăciun? În perioada 16 noiembrie -15 decembrie 2021 se desfășoară proiectul "Spiridușii lui Moș Crăciun", care vizează îndeplinirea unor dorințe, respectiv nevoi ale copilașilor. Rezervă una dintre scrisorile de mai jos lăsând un comentariu la fotografia respectivă. Ia legătura cu persoana de contact care se ocupă de scrisoarea aleasă de tine, pentru a stabili cum poate acesta să intre în posesia cadoului oferit de tine. Te rugăm să impachetezi pachetul și să-l etichetezi cu numarul scrisorii alese. Bucură-te de magia Crăciunului, făcând fapte bune! Coordonator proiect: Arimia Andreea-Ștefania”, au postat cei de la Asociația Opportunity Club pe pagina de socializare.

Detalii pe https://www.facebook.com/asociatiaopportunityclub/

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste