(închide)

Sute de elevi din Gorj au primit rechizite de la Clubul Rotary și ADER

 

Clubul Rotary din Târgu Jiu împreuna cu Asociația pentru Democrație Educație Respect a derulat proiectul ”Dăruiește pentru viitor”, la început de an școlar. Este vorba despre un proiect, derulat cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, prin care 400 de elevi din 15 școli din județul Gorj au primit câte un ghiozdan cu tot ceea ce le este de trebuință pentru a face față cu succes începutului noului an școlar.
Anul acesta am fost prezenți în școlile din Ștefănești, Cărbunești Sat, Pojogeni, Drăguțești, Bumbești Jiu, Alimpești, Bustuchin, Dănești, Arcani, Tetila, Crasna, Ciuperceni, Tismana, Bârsești, Targu Jiu, copiii din clasele 1-4 primind ghiozdane la deschiderea noului an școlar.
Ghiozdanele dăruite micuților au fost complet echipate cu rechizite şi caiete speciale precum şi cu multe încurajări cu ocazia începutului de an. Acţiunea a fost primită cu bucurie, atât de către dascăli şi părinţi, dar mai ales de elevii cărora li s-a adresat.
„Prin aceasta acţiune, dorim să încurajăm educaţia, să trezim interesul copiilor pentru învăţătură, dar şi să venim în sprijinul familiilor în acest moment important al vieţii”, a declarat Ștefan Ghimiși, preşedintele Asociația pentru Democrație Educație Respect.
Reprezentanții ADER le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect: oficialități locale și învățători, dar mai ales tuturor participanților la evenimentele organizate pe parcursul verii: Concert muzica clasica: Festivalul Lavandei, Teatrul: Totul despre femei si Turneul Stradivarius-Oda Bucuriei, care prin donațiile făcute au făcut posibil acest proiect și au adus bucurie pe fețele copiilor.

Galerie foto



Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste