(închide)

Sportive din Bumbești-Pițic și Câlnic, pe podiumul Campionatului Național de Canotaj pentru Juniori de la Iași!

 

Daria Dinulescu și Andreea Vlădoiu sunt cele două sportive din județul Gorj care au câștigat medalii la Campionatul Național de Juniori (canotaj) care are loc la Iași în perioada 15-18 august 2019. 

Daria Dinulescu a câștigat locul II la la categoria sa de vârstă, la individual. Andreea Vlădoiu, sportiva originară din comuna Câlnic, a obținut locul III la categoria echipaj de 4 fete și cei dragi au felicitat-o pentru performanță! „Bravoooo Andreea Vladoiu bravooo fetelor KAMPIOANELOR Felicitări Clubului Csm Timișoara Felicitări Doamnei si Domnului Antrenorii sunt încă odată împlinit si fericit de minunea mea Andreea Vladoiu!”, a scris tatăl Andreei Vlădoiu. „Viața de sportiv nu este deloc ușoară. Avem câte 4 ore de antrenament pe fiecare zi și un program destul de strict. Totul este greu în viață, dar dacă îți dorești cu adevărat și lupți, vei reuși să ajungi unde ți-ai propus. Pe viitor vreau să intru la lotul național al României și să ajung la campionatele Europene și Mondiale!”, a spus, pentru pagina Olteniei, campioana Andreea Vlădoiu.

Daria Dinulescu este din Bumbești-Pițic și a avut-o ca model pe sora sa mai mare, Raluca Dinulescu, ambele au renunțat la copilărie și au făcut sacrificii pentru a atinge performanțe în canotaj: au în palmares medalii de argint, bronz, premii la competiții importante etc. „începeam clasa a VIII-a-atunci am început canotajul! Într-adevăr Raluca m-a inspirat, vedeam la ea că aduce medalii mereu acasă și voiam și eu să le am pe ale mele! Mama, tata și inclusiv Raluca nu au prea fost de acord, pentru că știau cât muncește sora mea. Știam și eu, dar tot voiam să fac acest sport! În prezent sunt legitimată la clubul la care a fost inițial și Raluca, CSM Drobeta Turnu Severin! Sportul de performanță însemnă mai mult decât mi-am imaginat! O luptă continuă cu tine, cu gândurile care îți vin când nu mai poți! E o competiție continuă tu cu tine! Chiar daca e greu, acest sport este și foarte disciplinar! Eu am o motivație în plus având-o pe Raluca, sora mea, aș vrea să ajung ca ea și de ce nu să o depășesc! Eu mă antrenez cam 4-5 ore pe zi maxim când avem 2 antrenamente! Iar în zilele cu școală facem doar un singur antrenament! Sacrificii sunt multe, am renunțat la copilărie și ne-am impus că vrem să ajungem cineva și fără sacrificiu și muncă multă nu vom reuși!”, spune Daria Dinulescu.

Galerie foto






Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste