(închide)

Tânăr din Corabia-Olt, plecat să muncească în Anglia, găsit spânzurat

 

Trupul neînsufleţit al unui tânăr român din localitatea Corabia a județului Olt a fost repatriat din Anglia, la începutul lunii aprilie, în urma unei campanii de strângere de fonduri, care a fost organizată de prietenii săi. 

Florin Alexandru Batrînca avea  26 de ani și a fost găsit mort, la jumătatea lunii martie, pe un câmp din localitatea Faversham. Tânărul român muncea în Anglia în agricultură de numai câteva luni și nu se știe de ce a ales să își încheie socotelile cu viața. Conform publicaţiei engleze „Kent Online“, Florin Batrinca a  fost găsit spânzurat de creanga unui copac. Colegii de muncă au sesizat dispariţia sa, căci băiatul nu mai venise nici acasă, unde locuia în chirie și nici la cules de fructe, unde era angajat.  

Poliţia a stabilit că moartea nu este suspectă.

După tragicul deces, colegii de muncă au pus la cale o campanie de strângere de fonduri online și au reușit ca în două săptămâni să strângă banii necesari. Trupul neînsuflețit al lui Florin a fost trimis acasă, la Corabia unde a avut loc înmormântarea. https://www.kentonline.co.uk/faversham/news/man-found-dead-in-field-named-202075/

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste