(închide)

Târgu Cărbunești: A murit strivit de o placă de beton

 

Pompierii gorjeni au intervenit asta seara la un eveniment care s a soldat cu decesul persoanei rănite. Un bărbat din Târgu Cărbunești a decedat după ce a fost prins sub o placa de beton care s a desprins din casa la care lucra. 

"Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de o placa de beton cazuta peste o persoana de sex masculin pe strada Pieții din orasul Tg-Carbunesti.", a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un container multirisc si in echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj.
"Din pacate, medicii sosiți la fata locului au constatat decesul barbatului in varsta de 31 de ani.
Pompierii militari au facut tot ce a fost omenește posibil pentru a-l salva pe barbat dar, din pacate, prezenta leziuni incompatibile cu viata", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 61 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că la locuința vecinului său s-a produs un accident, în urma căruia o persoană a fost prinsă sub o placă de beton.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce construia un zid sub o placă de beton, neasigurată corespunzător, peste acesta a căzut placa de beton, survenind decesul bărbatului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Galerie foto






Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste