(închide)

Toate pieţele din judeţul Gorj rămân funcţionale! Majoritatea sunt în aer liber

 

Toate pieţele din judeţul Gorj vor rămâne funcţionale, majoritatea dintre ele fiind amenajate în aer liber, cu excepţia a trei dintre acestea, unde autorităţile au decis mutarea tarabelor în afara spaţiilor închise, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Corina Belteu.

Potrivit sursei citate, în judeţul Gorj funcţionează 16 pieţe în 12 localităţi.

"Dintre cele 16 pieţe, doar trei erau în spaţii închise, respectiv în municipiul Motru, în oraşul Bumbeşti Jiu şi în comuna Mătăsari. În aceste cazuri, s-au luat următoarele decizii: la Motru se rabatează geamurile exterioare, iar piaţa funcţionează în aceeaşi locaţie, iar la Bumbeşti Jiu şi la Mătăsari se scot tarabele pe un amplasament în aer liber, stabilit de autorităţi. Celelalte pieţe rămân deschise pentru că sunt în aer liber, cu respectarea măsurilor de protecţie pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2", a precizat Corina Belteu.

În ceea ce priveşte sectorul lactate, care în majoritatea pieţelor se afla în spaţii închise, s-a luat măsura fie a mutării în aer liber, fie a rabatării geamurilor.

Sursa> AGERPRES

https://www.agerpres.ro/administratie/2020/11/09/gorj-toate-pietele-din-judet-raman-functionale-majoritatea-fiind-in-aer-liber--605820

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste