(închide)

Turiștii caută cazări inedite la cort, căruțe sau în case tradiționale. Evadează și tu în mijlocul naturii!

 

Blogurile de turism și specialiștii din domeniu susțin că în ultima perioadă, în România a început să apară un nou fel de turist, care caută relaxarea în mijlocul naturii și nu cazări de 5*! Așa că și piața s-a adaptat și din ce în ce mai mulți antreprenori aleg să investească în spații de cazare inedited. În județul Brașov te poți caza la cort sau în căruțe, în Gorj, la Novaci te poți caza în corturile celor de la „Texas Glamping” sau la Târgu-Jiu la „Lebăda Glamping”.

Fiecare județ al României are frumusețile sale, peisaje care te îndeamnă să lași deoparte grijile cotidiene, oameni primitori și monumente arhitecturale de neuitat. În ultima perioadă, poate din cauza anilor de pandemie, care ne-au făcut, pe mulți dintre noi, să apreciem mai mult natura și lucrurile simple, turiștii români caută cazări inedite, care vin la pachet cu experiențe care să îi deconecteze. Așa că și antreprenorii din domeniu s-au adaptat și în România au apărut mai multe glamping-uri, dar și cazările la căruțe! despre cazarea la căruță, antreprenorii de la „Dragonfly Gardens Urban Glamping” Brașov știu totul! Încă din 2020, Dragonfly Glamping era potrivit pentru orice suflet urban în contextul în care proiectul de corturi este situat chiar aproape de centrul Braşovului. Fiecare cort este amplasat pe o platformă din lemn şi are propria terasă cu o masă, scaune şi un hamac. Corturile au curent electric, pat cu lenjerii, au încălzire, dar şi ventilatoare pentru timp de vară.

Pe lângă cele 10 corturi, antreprenorii au amenajat și cinci căruțe cu covîltir unde oaspeții au parte de aceleași condiții. Și oaspeții nu le-au lipsit! Îi găsiți și pe https://aventurescu.ro/cazari-inedite-in-romania-glamping/

Texas Glamping, corturile foarte căutate de la Novaci!

Dacă vrei să evadezi în natură și să simți cu adevărat că te deconectezi de la agitația cotidianului, mergi la Texas Glamping Novaci, unul dintre cele mai inedited locuri de cazare din Gorj! Este afacerea unor tineri din zonă și cei care s-au cazat la Texas Glamping au doar cuvinte de laudă. Ștefan Uțu și familia sa se ocupă de Texas Glamping și au aici corturi de cazare, hamace, loc de grătar, vatră pentru focul de tabără, terasă cu foișor. De asemenea, turiștii pot închiria biciclete, se pot plimba în natură și se pot relaxa la focul de tabără sau pur și simplu stand pe iarbă și ascultând trilul păsărilor! Dacă doriți să aveți parte de o experiență inedită în Gorj, pe cei de la Texas Glamping îi găsiți pe https://www.facebook.com/texasglamping sau pe https://www.booking.com/hotel/ro/texas-glamping.ro

Lebăda Glamping, inedita cazare din Târgu-Jiu!

Și în municipiul Târgu-Jiu te poți caza într-un cort dotat cu absolut tot ce îți trebuie, cort în care vei avea parte de confort. „Lebăda Glamping” este afacerea unei antreprenoare de succes, care a dorit să aducă ceva nou în piața cazărilor din județ și a reușit! Inaugurate anul trecut, corturile de la „Lebăda Glamping” au atras imediat turiști dornici să experimenteze acest tip de turism. 

Va asteptam pt rezervari la nr de tel 0728253209 sau cu mesaj in privat.

Pret: 180 lei/cort/noapte de luni-vineri; 230 lei/cort/noapte de vineri-duminica. În cort se pot caza: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (cu varste sub 10 ani ambii sau unul sub 10 ani si 1 adolescent) sau 2 adulti si 1 copil/adolescent. În pret sunt incluse : cazare, plimbari cu hidrobicicletele nonstop, acces la spatiile de joaca si de relaxare, pescuit SPORTIV (totul pt cei cazati).  Masa se asigura in regim propriu, fie prin autogospodarire in bucataria special amenajata, fie prin delivery, locatia fiind la 2 min de centrul orasului.  Vara si vacantele incep in MAI si se termina la finalul lui Octombrie. Va asteptam cu drag sa explorati dormitul sub cerul semi-liber si natura in cele mai simple variante ale sale.  Asiguram si activitati extra-glamping, de grup, organizare de team-buildinguri, mici party-uri etc.”, anunță cei de la Lebăda Glamping.

Galerie foto




Vizualizări: 799

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste