(închide)

TVR transmite în direct Gala Premiilor UAP şi decernarea Premiului Naţional Brâncuşi

 

Duminică, 27 octombrie, începând cu ora 16.00, în ziua când se împlinesc 81 ani de la inaugurarea ansamblului monumental din Târgu Jiu, artiştii din România îl omagiază pe Brâncuşi, iar telespectatorii pot urmări în direct acest eveniment la TVR 3 şi TVR Craiova.

Uniunea Artiştilor Plastici din România şi Centrul de Cercetare Documentare şi Promovare Constantin Brâncuşi  organizează Gala Premiilor Uniunii Artiştilor din România şi Decernarea Premiului Naţional Brâncuşi.

Duminică, 27 octombrie 2019, se împlinesc 81 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental ridicat de Constantin Brâncuşi la Târgu Jiu.

Cu acest prilej, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Centrul de Cercetare, Documentare şi Promovare „Constantin Brâncuşi” în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din România şi Institutul Cultural Român organizează, la Târgu Jiu, în intervalul 24 - 27 octombrie 2019, o serie de manifestări cultural-artistice în semn de omagiu adus lui Constantin Brâncuşi a cărui operă a marcat creaţia artistică a secolului XX.

Manifestările închinate inaugurării Ansamblului brâncuşian vor culmina în 27 octombrie 2019, cu Gala Premiilor Uniunii Artiştilor Plastici din România şi decernarea Premiului Naţional Brâncuşi pentru anul 2018.

Urmăriţi acest eveniment desfăşurat înSala de spectacole a Teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, într-o transmisiune directă la TVR 3 şi TVR Craiova duminică, 27 octombrie, începând cu ora 16.00.

Sursa: TVR

Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste