Fotomodelul Alina Chirculescu, mesaj emoționant pentru mama sa: "Aș opri timpul ...!"

 

Fotomodelul international Alina Chirculescu, originară din Motru, a postat un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Mama și fiica sunt la fel de frumoase, pline de energie și apreciate de cei care le cunosc. Elena Chirculescu a împlinit zilele trecute 47 de ani și a primit zeci de mesaje de felicitare. Al fiicei sale a fost cel care a impresionat o cel mai mult!

“Aş opri timpul tău, ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit atunci când ar fi trebuit.
Aş opri timpul tău ca să nu-ţi răsară fire albe atât de devreme, ca să nu te împovăreze ridurile, ca să mai ai răgaz pentru a te simţi frumoasă, femeie, plină de viaţă.
Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le-ai fi meritat, toate mângâierile, îmbrățișările şi toate bucuriile de care ai fost privată pe nedrept.
Aş opri timpul tău ca să te odihneşti, să îți relaxezi mâinile atât de muncite, să ai și tu timp doar pentru tine. Să te văd bucurându-te de lucrurile pentru care ai muncit atât de mult, să faci numai ce-ți place și nu doar ceea ce trebuie.
Aș opri timpul ca să te răsfăț, să te alint și să te copleșesc cu iubire. Să îți șterg lacrimile și să le acopăr urmele cu sărutări.
Aş opri timpul tău ca să mă pot plimba cu tine, să îţi împărtăşesc din visurile mele şi să îţi aflu cele mai frumoase poveşti.
Aș opri timpul tău ca să te cunosc și să te înțeleg. Să îți aflu durerile, temerile, dorințele neîmplinite, să știu cum aș putea să îți bucur sufletul și cum ar trebui să fiu ca să fii mândră de mine.
Aş opri timpul tău ca să îţi împlineşti visurile frumoase pe care le-ai abandonat atunci când ai început să visezi doar pentru mine.
Aş opri timpul tău ca să te văd râzând şi ca să memorez fiecare zâmbet al tău, de care îmi va fi atât de dor atunci când mă vei lăsa singură și când voi avea nevoie de o amintire sfântă.
Aș opri timpul tău ca să primești fiecare clipă de fericire atât de meritată.
Aş opri timpul tău ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre puterea de a trăi prin şi pentru cei dragi.
Aş opri timpul, ca să îţi spun toate cuvintele frumoase pe care nu ți le-am mărturisit la timp.

Aş opri timpul tău ca să nu pleci nicicând de lângă mine… ! “

La multi ani , cea mai frumoasa mama din lume!", a scris Alina Chirculescu.

Galerie foto







Vizualizări: 3,942

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste