(închide)

Un jurnalist din Târgu-Jiu, foarte apreciat de colegi, are nevoie de sprijin într-o perioadă foarte dificilă din viața sa

 

Cameramanul Sabin Cosmulescu lucrează în mass-media din Gorj de mai bine de două decenii și a a ajutat la formarea multor jurnaliști în această perioadă. Jovial, mereu optimist, un bun profesionist, un om apreciat de cei care îl cunosc, Sabin, care are 60 de ani, are mare nevoie de noi toți, de mine, dar și de tine, căci este grav bolnav. În urmă cu câteva luni, Sabin Cosmulescu a primit un diagnostic la care nu se aștepta nimeni: cancer la plămâni. A fost operat, a luptat, a fost greu încercat, a crezut că totul este bine, însă de curând o altă veste i-a dat viața peste cap. Din păcate, medicii au descoperit că Sabin are o tumoră la cap și trebuie să fie spus unei alte operații costisitoare. Familia Cosmulescu are nevoie de sprijin financiar. Prima operație a fost un „hop” de care familia a reușit să treacă, însă acum au nevoie de ajutor. Colegii din mass media locală fac tot posibilul să își ajute colegul și speră ca Sabin să se facă bine și să se întoarcă pe teren! Multă sănătate, Sabin, om drag și bun!

Cei care pot oferi sprijin de orice natură sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0760 470 494 sau să faca o donație pe numărul de cont RO08 CECE C001 9462 0165 5211, deschis la CEC Bank pe numele Sabina Aurelia Cosmulescu, soția lui Sabin.

Galerie foto


Vizualizări: 5,713

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste