(închide)

Un nou proiect pentru copiii cu vârsta peste 6 ani! Invitația Anei Neagu de la Lavandinne: „Conectează-ți inima cu natura!”

 

Ana Neagu, proprietara minunatei plantații de lavandă din Polata-Târgu-Jiu și a brandului „Lavandinne”, vă invită să vă ajutați copiii să se reconecteze cu natura, să petreacă timp în aer liber și să redescopere simplele bucurii ale vieții. Astfel, în perioada următoare veți avea ocazia să vă înscrieți copiii cu vârsta peste 6 ani la activitățile recreative și educative intitulate sugestiv „Conectează-ți inima cu natura!”.

Ideile nu i-au lipsit vreodată Anei Neagu, iar de data aceasta ceea ce a plănuit pentru perioada următoare este cu adevărat minunat! Dacă vă doriți ca fiii și fiicele dumneavoastră să petreacă mai mult timp în natură, în aer curat, îi puteți înscrie la programul reactiv și educativ gândit de proprietara brandului „ Lavandinne”. Astfel, Ana Neagu a dat startul campaniei „Conectează-ți inima cu natura!”, destinată copiilor cu vârsta peste 6 ani. „Este un program pe cât de educativ, pe atât de recreativ, în vremuri în care socializarea copiilor este în real pericol. Încerc prin această campanie să îi aduc din nou împreună, iar printr-o joacă grădinărească, învățandu-i că înainte de a primi, trebuie să dai. Campania este destinată copiilor peste 6 ani. Fiecare copil va primi un butaș de lavandă pe care îl vom planta, sub îndrumarea mea și cu ajutorul unuia din părinți, într-un loc special amenajat pentru ei, cu aspect de poveste, intitulat Lavanda Piticilor. Butașul va fi marcat cu o etichetă de plastic cu numele piticului. Ne vom transfera murdăria de pe mâini pe haine, ne vom alerga puțin, vom privi cerul întinși pe iarbă, vom trage o porție zdravană de râsete, toate acestea pe o durată de o oră jumătate.  Apoi, vom lăsa natura să își urmeze cursul, iar în toamnă la noul sezon de plantare fiecare copil va veni să își ridice butașul. Va găsi în locul unei crenguțe uscate plantată în primăvară o tufă frumoasă și verde. Astfel singur va înțelege că dacă ești bun cu natura, ea te va răsplăti. Aceasta este morala și baza acțiunii mele”, a spus Ana Neagu. Numărul maximum de copii pe grupă va fi de 10, iar taxa de participare va fi 35 lei/copil. Masca pe parcursul activității, cât și dezinfectantul sunt incluse gratuit.

Mai multe detalii despre frumoasa campanie pe https://www.facebook.com/AnaLavandinne

Galerie foto





Vizualizări: 1,579

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste