(închide)

Update: COD ROȘU activat în Gorj: mai multe victime, după prăbușirea unui pod la Stoina

 

Update: 13:05: Bilantul intervenției: 4 victime
- 2 persoane (un barbat si o femeie) au fost prinși de traversa cazuta. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora.
Alti doi barbati au suferit leziuni minore in urma accidentului. Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmeaza sa fie preluata de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre barbati este transportat la spitalul din Tg-Carbunesti iar ceilalti doi barbati la spitalul din Tg-Jiu

update 12:50: Pompierii sositi la fata locului au găsit  două victime  încarcerate.  Este nevoie de o macara pentru descarcerare, intervenția fiind dificilă. Una dintre victime are 40 de ani și este o femeie angajată la firma care executa lucrările la pod, transmite IPJ Gorj. 

Ambele persoane identificate sunt conștiente.

Reprezentanții ISU Gorj au fost solicitati sa intrervina pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de o traversa a unui pod in lucru care care a cazut in localitatea Stoina. Din primele informatii in urma accidentului au rezultat 7 victime.
La fata locului se deplaseaza doua autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospeciala pentru transport victime multiple, doua ambulante SMURD si doua ambulante din cadrul SAJ Gorj. La nivelul judetului Gorj a fost activat planul rosu de interventie.

Galerie foto







Vizualizări: 4,771

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste