Update: Toate unitățile școlare din Gorj suspendă cursurile luni

 

Toate școlile și grădinițele din Târgu-Jiu vor fi închise luni, 17 decembrie, a anunțat edilul Romanescu. Ca urmare a căderilor masive de zăpadă, dar și a prognozei meteo care vizează municipiul Târgu Jiu în următoarea perioadă, cursurile din unitățile școlare (cu excepția grădinițelor și creșelor) vor fi suspendate pe 17 decembrie. Reprezntantii Primariei Targu Jiu au anunțat și Prefectura Gorj și pe cei de la  Inspectoratul Școlar Județean.

Update: Comitetul Județean pentru situații de Urgență Gorj a luat hotărârea, în urmă cu puțin timp, ca mâine să fie suspendate cursurile școlare în învățământul preuniversitar din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile.

Târgu-Jiu: Toate utilajele de deszăpezire disponibile au fost scoase pe străzile din Târgu Jiu. "Primăria Municipiului Târgu Jiu recomandă proprietarilor de autoturisme să parcheze în așa fel încât să nu obstrucționeze intervenția acestor utilaje. De asemenea, persoanele fizice și juridice sunt rugate să îndepărteze zăpada din fața locuințelor, blocurilor și spațiilor comerciale pe care le administrează. Se intervine cu prioritate pentru eliberarea principalelor artere din oraș, a căilor de acces către spitale și pentru eliberarea rutelor mijloacelor de transport în comun. Angajații Edilitara au fost solicitați în diverse zone din municipiu pentru îndepărtarea copacilor prăbușiți sub greutatea zăpezii. Prioritare sunt intervențiile de eliberare a căilor de acces", transmite edilul Marcel Romaneacu.

Parcul Central ”Constantin Brâncuși” a fost închis, după ce mai multor copaci li se au rupt crengile și puneau în pericol trecătorii. Primăria Municipiului Târgu Jiu a solicitat echipelor companiei CEZ să intervină pentru remedierea acestora.

Vizualizări: 2,289

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste