(închide)

Vas, câinele IPJ Gorj, salvator al unui bătrân rătăcit!

 

Un bătrân în vârstă de 83 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, din comuna Bălești, a plecat voluntar de la domiciliu, pe 15 iunie și nu a mai revenit, familia anunțând poliția. S-a dispus constituirea punctului de comandă la nivelul Poliției Mun. Târgu-Jiu, bărbatul fiind pus în urmărire, iar la scurt timp, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, care au participat la căutarea acestuia.

La căutări a participat și VAS, câinele de prelucrare urme de miros uman împreună cu agentul șef de poliție - Băleanu Eugen din cadrul Serviciului Criminalistic, reușind să îl identifice la scurt timp de la sesizare pe bătrân.

Acesta se afla la o distanță de 2,5 kilometri de locuință, într-o zonă cu vegetație densă situată în Lunca Ceaurului, nefiind victima sau autorul vreunei infracțiuni, fiind ulterior încredințat familiei. „Încă o dată, Vas, împreună cu instructorul său, agent șef de poliție - Băleanu Eugen, au răspuns prezent apelul făcut de cetățeni, demonstrând că munca în echipă întotdeauna va da rezultate”, a trsnmis IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste