(închide)

Veste tristă! Un lider PSD, fost secretar de stat, a murit la doar 37 de ani

 

Marți dimineață, Mihai Fifor a anunţat decesul lui Cristian Videscu, fost secretar de stat în Guvernul Grindeanu, fost consilier în CJ Arad, vicepreşedinte PSD Arad.

„Ne-a parasit, nedrept de repede, prietenul si camaradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet frumos!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Potrivit aradon.ro, tânărul Cristian Videscu, fost consilier județean, secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar, a pierdut lupta cu o boală crâncenă la doar 37 de ani. Din primele informații, se pare că arădeanul se afla internat în spital la Timișoara, unde, din păcate, a fost răpus chiar în noaptea de luni spre marţi.

Secretarul de stat Cristian Videscu a fost în Gorj în vara lui 2017, când a participat la Ziua Iei de la Peștișani-RomânIA Autentică. „Zilele petrecute în Gorj mi-au oferit nu doar prilejul de a vedea locuri minunate ci și de a întâlni oameni extraordinari. Mulțumesc Oana Paloș, mulțumesc Albinel Firescu! Datorită vouă, oricine se poate simți, în Gorj, acasă!”, scris politicianul pe pagina sa de socializare.

Dumnezeul să îl odihnească în pace!

Galerie foto


Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste