(închide)

Vrei la facultate? Susții simularea examenului de admitere și vei afla cât ești de bun!

 

Universitatea Politehnică din București-Facultatea de Inginerie Industrială şi Robotică (IMST)-organizează în perioada 20-21 aprilie, simularea admiterii la această facultate. Așadar, dacă ești elev și vrei să-ți testezi cunoștințele înainte de examenul de Admitere la Facultate, ești binevenit să susții această simulare! Elevii din județele Olteniei își pot îndreapta pașii cu încredere spre această facultate, spune gorjeanca Oana Chivu, care face parte din corpul profesoral al Facultății de Inginerie Managerială şi Sisteme Tehnologice din cadrul Universității Politehnica Bucureşti (UPB). 

Potrivit celor de la UP din București, media examenului de admitere la facultate se calculeaza luând în considerare: 20% - media de la BAC si 80% - media examenelor la  ALGEBRĂ și ELEMENTE DE ANALIZĂ MATEMATICĂ și FIZICĂ/GEOMETRIE și TRIGONOMETRIE/ECONOMIE. Probele la care se poate da Simulare Admitere IMST sunt: pe 20 aprilie - Proba la ALGEBRĂ și ELEMENTE DE ANALIZĂ MATEMATICĂ
21 aprilie - Probă la FIZICĂ sau GEOMETRIE și TRIGONOMETRIE
Înscrierea se poate face accesând acest formular. Taxa de înscriere este de 10 lei/probă. 

„Așteptăm la aceste simulări foarte mulți elevi și sperăm ca printre ei să fie și mulți din județele Olteniei, în special din Gorj, județul meu natal! De ce să aleagă facultăți din cadrul UP București? Răspunsul este simplu: au o arie largă de domenii de specializare, ca și studenți vor beneficia de burse, de practică si de angajare la diferite firme din Bucuresti si din tara conform unor parteneriate cu firmele din domeniu. De exemplu, de-a lungul anilor la UP București am avut zeci de mii de elevi care au participat la PoliFest. Grație PoliFest, elevii au văzut roboți, mașini avansate, drone, avioane, noi materiale, au aflat despre cele mai interesante aplicații alături de cei mai buni studenți și profesori ai Universității Politehnica din București. Oportunitățile sunt nenumărate!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Conf.dr.ing. Oana Chivu. În CV-ul său se regăsesc premii, distincții și medalii pentru merite în inovații, obținute de-a lungul ultimilor ani. De exemplu, Oana Chivu a primit medalie de aur, dar și distincția „Cavaler European” pentru merite deosebite în inovații la Salonul Internațional de Inventică INNOVA 2016 de la Bruxelles.

În cadrul Facultății IMST se regăsesc se regăsesc 3 domenii de studii licență și 10 programe de studii:

Domeniul Inginerie industrială ( 410 locuri bugetate) cu opțiunile:

1. Informatică Aplicată în Inginerie Industrială - IAII

2. Industrial Engineering (în limba engleză) - IE*

3. Tehnologia Construcțiilor de Mașini - TCM**

4. Ingineria şi Managementul Calității - IMC

5. Logistică Industrială - LI

6. Sisteme de Producție Digitale- SPD

7. Ingineria sudării - IS

8. Ingineria Securității în Industrie - ISI

Domeniul Inginerie şi management (90 de locuri) cu programul de studii:

9. Inginerie economică industrială - IEI

Domeniul Mecatronică şi robotică (90 de locuri) cu programul de studii:

10. Robotică - Rb

Mai multe informații despre ADMITERE 2019 le găsiți AICI.

Galerie foto



Vizualizări: 363

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste