(închide)

Ziua Automobilistului celebrată la Târgu-Jiu. Surprize pentru cei care vor deveni membri ai ACR Gorj

 

Automobil Clubul Român (ACR) este cel mai mare club automobilistic din România. Clubul a luat ființă acum 118 ani, pe data de 5 aprilie 1904 în salonul de onoare al Hotelului Boulevard din București. În cursul aceluiași an au fost organizate filiale ACR, în localitățile în care existau mașini - 2-3 la număr, Municipiul Târgu Jiu numărându-se printre cele 7 orașe din Romania în care au fost organizate filiale. România se afla printre primele 10 țări din Europa și printre primele 14 pe plan mondial care și-au constituit un club auto. 

Odata cu înfiintarea ACR, ziua de 5 aprilie a devenit si “Ziua Automobilistului”.

Dorim să ne bucuram împreuna cu toti automobilistii de aceasta aniversare, motiv pentru care, în data de 5 aprilie 2022, între orele 15,00 – 17,00, Sucursala ACR Gorj în colaborare cu Shopping City Tg.Jiu, vă invită să luati parte la manifestarile organizate pentru marcarea a 118 ani de existență, în parcarea din fața complexului comercial susmenționat. 

Cu această ocazie va fi prezentată flota auto din dotarea Sucursalei ACR Tg. Jiu și o demonstrație prezentată de Clubul Elevilor și Copiilor Bumbești Jiu cu karturile din dotare. De asemenea, vor fi prezentate beneficiile, avantajele și facilitațile oferite membrilor ACR: școala de șoferi categoria B, asistență rutieră și intervenția la evenimente cu autoplatforma proprie (tractare, depanare auto).

În contextul aniversării a 118 ani de existență, A.C.R. acordă reduceri de pâna la 40 % * la cotizatia de membru. În plus, pentru cei noi înscrisi în club, oferim o reducere de 50 % la taxa de înscriere.

 Sucursala ACR Gorj vă stă la dispozitie în perioada 1 – 5 aprilie 2022 pentru a va înscrie în asociatia noastră, la sediul din municipiul Tg.Jiu, strada Victoriei, nr. 1, vis a vis de magazinul Parâng. De asemenea, pe lânga reducerile oferite de ACR în aceasta perioada mai puteti beneficia de asistenta rutiera certificata, ITP cu reducere, scoala de soferi, sfaturi de călătorie, consiliere juridică, reduceri specifice automobilismului prin reteaua de parteneri ACR si alte facilitati pe care le-am conceput special pentru dumneavoastră.

La Multi Ani, ACR!

La Multi Ani, tuturor automobilistilor!

Echipa ACR GORJ

Vizualizări: 270

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste