(închide)

Atelierele de creație „Le Charme! sau despre redescoperirea bucuriei copilăriei! Află cum poți participa

 

Chiar dacă a început școala, copiii au nevoie de activități suplimentare care să îi ajute să își dezvolte creativitatea, imaginația. Au nevoie să își petreacă timpul liber într-un mod constructiv, benefic pentru ei, să se relaxeze în mijlocul naturii, alături de alți copii. O astfel de ocazie o reprezintă Atelierele de creație Le Charme, organizate în municipiul Târgu-Jiu, de Laura Manea!

Laura Manea, creatoarea brandului „Le Charme”, organizează săptămânal ateliere de creație destinate copiilor care vor să descopere noi pasiuni. Astfel, la Atelierele Le Charme, copiii învață să creeze obiecte decorative interesante, prin diverse tehnici. De asemenea, Laura îi învață diverse tehnici de decorare, ajutându-i să își dezvolte creativitatea și să își folosească imaginația. Atelierele sunt organizate în fiecare duminică. „Duminică, 08 octombrie 2023, începând cu ora 09:00, Atelierele Le Charme va așteaptă cu drag sa confectionam împreună lucruri minunate! Programările se pot face la numărul de telefon 0755 741 074 sau whatsApp!”, a transmis Laura Manea, creatoarea brandului „Le Charme”, un om plin de imaginație, talent, răbdare, care îi învață pe copii lucruri minunate. 

Toate obiectele create sunt ale creatorilor, care le pot  dărui celor dragi sau le pot păstra! Copiii pot petrece orele destinate atelierelor de creație fie în aer liber, fie în interiorul clădirii care adăpostește obiecte interesante și în care Laura Manea a creat o atmosferă potrivită pentru relaxare. De când a venit toamna, la Atelierele Le Charme, copiii au confecționat dovlecei și alte decorațiuni specifice acestui anotimp. Participanții  au redescoperit cât de bine se pot simți alături de alți copii cu preocupări frumoase, fără să stea doar în fața ecranelor. Nu uitați, programările se pot face la numărul de telefon 0755 741 074 sau whatsApp! 

„La Atelierele Le Charme vor învăța tehnici de decorare, de creare a unor obiecte care vor fi luate acasă de către ei; reciclare creativă, pictură și crearea unor modele cu ajutorul cuielor și a aței; crearea unor jucării din materiale textile și multe altele! Le oferim copiilor posibilitatea să își dezvolte latura creativă, să socializeze. Atelierele nu vor fi doar despre posibilitatea dezvoltării imaginației și laturii creative a copiilor, ci și despre posibilitatea de a socializa într-un mediu fără acces la tehnologie, fără telefoane mobile sau alte gadgeturi!”, a mai spus Laura Manea, creatoarea Atelierelor „Le Charme”.

Galerie foto




Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste