(închide)

Crima a îngrozit Vâlcea! A bătut-o, a înjunghiat-o și a îngropat-o în pădure!

 

Crimă monstruoasă la Vâlcea, unde o tânără de 19 ani a fost ucisă de iubitul ei și îngroată în pădure. Suspectul este Iacob Liviu Cristian, de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, iar fata care a fost ucisă este Roxana Claudia Mărdăşanu.

Bărbatul i-a povestit unui prieten ce a făcut și așa a ajuns pe mâna poliției. Cadavrul tinerei ucise în urmă cu câteva săptămâni a fost găsit miercuri, în jurul orei 04.00, într-o pădure din Goranu, de pe strada Izlazului.

Tânăra a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit.  După ce a ucis-, el i-a săpat o groapă chiar în albia unui pârâiaş și a acoperit-o cu lemne. Cristian Iacob a recurs la acest gest supărat fiind că iubita sa ar umbla și cu alți bărbați.

Tânărul de 19 ani şi-a recunoscut fapta, el fiind reţinut. Cercetările au scos la iveală că victima de 19 ani fusese înainte cu o zi la urgențe la Vâlcea, cu o rană tot de cuțit. Ea a primit îngrijiri, dar poliția nu a fost informată. De asemenea, fata mai depusese și o plângere împotriva acestuia. În aceeași seară,  ea a fost ucisă.  „Cu privire la plângerea depusă anterior la poliţie de fata ucisă, vin cu următoarele precizări: în seara zilei de 22 martie, fata a depus plângerea la Poliţia municipiului Rm. Vâlcea, aceasta fiind înregistrată şi fiind demarate verificari. Astfel, poliţiştii i-au cautat pe cei doi pentru audiere, dar nu au fost găsiti. Au fost audiate persoane din anturajul celor doi, care nu au putut da prea multe relaţii. Nu s-a reclamat în niciun fel dispariţia fetei, crima fiind descoperită doar în urma investigaţiilor poliţiei şi acţiunilor care au avut loc ieri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, citată de gazetavâlceană.ro.

Conform anchetatorilor, Iacob ar fi observat-o pe Claudia Roxana Mărdăşanu, în seara zilei de 22 martie, pe o terasă din municipiul Râmnicu Vâlcea, acolo unde a ameninţat-o cu un cuţit şi a obligat-o să meargă cu el la Goranu, până la liziera pădurii din apropiere. Apoi a dus-o prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, iar apropierea unui pârâu a început să o agreseze. Iniţial a lovit-o cu pumnii, iar apoi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste