(închide)

De unde a pornit știrea cu decorațiunile – chiloți din Filiași. A apărut și sutienul!

 

Știrea că în Filiași, județul Dolj, sunt decorațiuni de iarnă care seamănă cu lenjeria intimă este acum în toată mass-media, locală și centrală. Avizier Filiași, comunitatea filieșenilor de pe Facebook, a lămurit de unde a pornit totul. Tot ei au postat pe Facebook mai multe fotografii cu decorațiuni... de toate culorile, dar și cu o mică povestioară. Se pare că totul a pornit de la o fetță de 4 ani.

De asemenea, pe Facebook au fost puse de șoferi mai multe fotografii, ei văzând în decorațiunile de iarnă tot niște chiloți. Iar între timp a apărut și sutienul...

“Ieri, postam faptul că o fetiță de 4 ani și 8 luni, își întreba mama, ce-i cu acei “chiloței” atârnați prin tot orașul.  Care a fost reacția multor cititori? 
“- Domne, sunteți niște răutăcioși, niște cârcotași, nu vă convine nimic. 
Nu poate omu’ să mai pună ceva bun în orașul ăsta, nimic nu vă convine.”
Am hotărât să ștergem postarea, pentru a nu mai da curs avalanșei de răutăți (din partea noastră sau din partea unor cititori). Astăzi, surpriză. Toate televiziunile în oraș, Antena 3, Digi24, Kanal D: “ce părere aveți despre chiloții din oraș?”. Foarte multe ziare, oferă titluri de acest gen: “chiloții din Filiași”. 
Doar noi vedem lucrurile cu răutate?”, au scris acum câteva minute. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,240

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste