(închide)

Un fost elev al CNSH Târgu-Jiu, LAUREAT în cadrul Proiectului Șoimii LEGII 2023!

 

Tânărul Antonius Eftenoiu, absolvent al Colegiului Național Spiru Haret Târgu-Jiu și al Facultății de Drept din București, avocat în Baroul Gorj a fost premiat în cadrul Proiectului Șoimii Legii 2023!

„Felicitări, domnului avocat Antonius Eftenoiu, pentru obținerea statutului de LAUREAT, în cadrul Proiectului Șoimii LEGII 2023!”, este mesajul transmis de reprezentanții Șoimilor Legii. Programul ȘOIMII LEGII a fost creat pentru a distinge cele mai bune companii de cele medii. Liderii din industrie, care stabilesc direcția, se concentrează pe dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților pentru satisfacerea nevoilor clienților. Spre deosebire de multe programe în care plata taxei este singura condiție pentru aderare, acest proiect, Șoimii, are criterii clare și transparente pe care oricine le poate vedea și verifica.

Proiectul Șoimii este un premiu unic cu care se pot lăuda doar cele mai bune firme, care se caracterizează prin profesionalism și oferă cea mai înaltă calitate a serviciilor. Aderarea la program este o modalitate excelentă de a comunica celorlalți că firma se află la cel mai înalt nivel. Aici, cele mai importante sunt opiniile clienților care recomandă firmele in mediul online. Ele reprezintă forța motrică din spatele acestui proiect și un juriu unic care evaluează o anumită firmă.

Ranking-ul Șoimii a fost creat pentru a selecta cele mai bune companii dintre cele medii. Firmele premiate sunt cele care sunt lideri în industrie, se concentrează activ pe dezvoltarea și îmbunătățirea calificărilor lor, ceea ce se traduce prin calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

„Mii de mulțumiri!  Atât clienților și colaboratorilor care mi-au oferit încrederea lor, dar mai ales avocaților din cadrul  SCA Groza, Badița & Asoc. , care mă îndrumă cu profesionalism în toată activitatea”, a spus avocatul Antonius Eftenoiu, ranking 10

Târgujianul Antonius Eftenoiu s-a născut pe 26 martie 1999, a studiat șahul la Palatul Copiilor Târgu Jiu și pianul la Școala Populară de Arte; are la activ extrem de multe ore de voluntariat, căci mereu și-a dorit să se implice activ în viața comunității. Atunci când a descoperit voluntariatul s-a simțit împlinit. Dezbaterile se numără printre hobby-urile sale, pe când era elev a susținut  discursul reprezentativ pentru România la Parlamentul European, în cadrul proiectului Euroscola. În facultate, Antonius a fost președinte al Clubului de Argumentare al Facultății de Drept București. De asemenea, în timpul liber, practică activități montane. Este unul dintre cei mai promițători tineri avocați din Baroul Gorj!

Voluntariatul, mereu principala pasiune

În luna iulie a acestui an, Antonius Eftenoiu a acceptat  invitația Asociației Scout Society de a fi unul dintre speakerii conferinței organizate în cadrul Programului DREAM - www.dream-entrepreneur.eu. „Scopul acesteia a fost de a le oferii participanților, veniți din Turcia, Italia, Țările de Jos, Sri Lanka, Polonia, Africa de Sud și Grecia, o viziune de ansamblu asupra cadrului legal și economic atât pentru înființarea și dezvoltarea companiilor mici și mijlocii în România, cât și pentru înființarea unui sediu permanent în România de către companii străine. Participanții au manifestat interes, în special, privind aplicarea convențiilor de evitare a dublei impuneri și a regimului impozitării microîntreprinderilor”, a spus Antonius Eftenoiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste