(închide)

Gorj: Activitatea ”Sănătoși, voioși voinici”, la Școala Primară Sura din Slivilești

 

În cadrul Săpămânii Altfel „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, la Școala Primară Sura din Comuna Slivilești s-a desfășurat activitatea ”Sănătoși, voioși, voinici,”, o activitate realizată în parteneriat cu Școala Postliceală Sanitară Omenia din Târgu Jiu.

La acest eveniment au fost prezente cadrele didactice Bandean Denisa Nicoleta, Burciu Nicoleta, Bușe Ioana, Mătrăgună Mihaela, Nițu Camelia Magdalena și Parnica Iuliana, care au prezentat copiilor din cadrul școlii reguli de igiena corporala, totul fiind încadrat într-o frumoasă  poveste.

    Copiii împreună cu  învățătoare Curelea Adriana, Giurgescu Ramona și  educatoarea Drăgotoiu Mioara au pregătit un frumos program artistic de cantece și poezii pe tema activității. Totodată, copiii au realizat desene pline de culoare pe aceiași tematică, precum și lucrări în  tehnica quilling. Atmosfera a fost încărcată de emoții, armonie și bunăvoie.

    La sfârșitul activități copiii au primit drept recompensă coșulețe cu articole de igienă, dulciuri, fructe și alimente, cadouri oferite din partea cursantilor  anului I de la Scoala Postliceală Sanitară Omenia din Targu Jiu

    

Galerie foto







Vizualizări: 733

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste