(închide)

300 de locuri de muncă disponibile la mini-bursa organizată de AJOFM Gorj

 

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă și pentru a veni în sprijinul unui angajator care oferă gorjenilor 300 locuri de muncă, AJOFM Gorj va organiza în data de 11 august 2022, începând cu ora 09.00, la sediul instituției din Târgu-Jiu, Str. Lt. Col. D. Petrescu, nr.1 (cartier CAM), o minibursă a locurilor de muncă.
Cele 300 locuri de muncă oferite sunt pentru meseriile de muncitor necalificat, montator subansamble, manipulant marfă și stivuitorist. „Reamintim că atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.
Persoanele în căutarea unui loc de muncă din județul Gorj sunt așteptate la această bursă a locurilor de muncă. Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Târgu Jiu, sau la tel 0253/211568”, a transmis AJOFM Gorj.

Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste