(închide)

31 de posturi vacante la DGASPC Mehedinți. Nu se solicită vechime!

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 31 de funcții contractuale de execuție. 

Astfel, sunt vacante următoarele posturi: 

1. medic -1 post;
Condiții specifice: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea psihiatrie; vechime minimă în specialitatea studiilor necesară ocupării postului – nu se solicită.

2. kinetoterapeut – 1 post:
Condiții specifice: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea kinetoterapie; vechime minimă în specialitatea studiilor necesară ocupării postului-nu se solicită.

3. inspector de specialitate debutant -1 post;
Condiții specifice: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul socio-uman; vechime minimă în specialitatea studiilor necesară ocupării postului – nu se solicită.

4. asistent medical – 4 posturi
Condiții specifice: școala postliceală sanitară; certificat de membru și aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei eliberate de Ordinul asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali din România; vechime minimă în muncă – nu se solicită.

5. asistent medical principal -1 post;
Condiții specifice: școala postliceală sanitară; certificat de membru și aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei eliberate de Ordinul asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali din România; document care să ateste deținerea gradului de principal; vechime minimă în specialitatea studiilor necesară ocupării postului – 5 ani

6. infirmieră -17 posturi;
Condiții specifice: minimum studii generale; curs de infirmieră absolvit cu certificat;
vechime în muncă – nu se solicită.

7. îngrijitor curățenie – 2 posturi;
Condiții specifice: minimum studii generale: vechime în muncă – nu se solicită.

8. spălătoreasă – 2 posturi.
Condiții specifice: minimum studii generale, vechime în muncă – nu se solicită.

9. șofer -1 post;
Condiții specifice: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; posesor permis de conducere minimum categoria B; vechime minimă în muncă – nu se solicită.

10. muncitor calificat IV (bucătar) -1 post.
Condiții specifice: minimum studii generale; vechime minimă în muncă – nu se solicită;
certificat de calificare în meseria de bucătar.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 14 martie 2019, ora 10.00 proba scrisă; 20 martie 2019, ora 10.00 proba interviu. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şt Protecţia Copilului Mehedinţi, Drobeta-Turnu Severin, strada Traian nr. 89, cam. 609, telefon 0252/324.460.

Vizualizări: 22,495

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste