(închide)

A căzut prin turla bisericii din Sadu! Bărbatul este grav rănit

 

Un accident de munca a avut loc la Bumbesti Jiu, acolo unde un barbat de 36 de ani, a cazut de la 18 m prin podul turlei bisericii Inaltarea Domnului. Potrivit reprezentanților ITM Gorj, la fata locului a ajuns o ambulanță care a preluat rănitul și l a transportat la spital. Inspectorii ITM Gorj au demarat o anchetă în ceea ce privește evenimentul de la  Bumbesti Jiu.

Și IPJ Gorj a demarat o anchetă în acest caz.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit faptul ca bărbatul ar fi urcat pe acoperișul bisericii pentru a monta un paratrăsnet, iar la un moment dat, tavanul confecționat din scânduri s-a prăbușit, craioveanul căzând de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

In cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de *vatamare corporală din culpa* și *nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă*.

Se pare că  bărbatul ranit este administratorul unei societati din Dolj care executa lucrari la biserica. A fost tranaportat la Spitalul de Urgenta Tg-Jiu, in stare destul de grava. 

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste