(închide)

A murit după ce a intrat cu mașina sub remorca unui tir staționat corespunzător

 

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din Lupeni, județul Hunedoara și-a pierdut viața sâmbătă seara, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un Tir staționat. Eveniemntul rutier a avut loc  DN 5 F din județul Dolj. 
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit ca un autoturism condus de bărbat de 25 de ani, din Lupeni, Hunedoara, dinspre Cârcea spre Pielesti, a intrat în coliziune cu semiremorca unui tir oprit pe în afara părții carosabile, semnalizat corespunzător.
În urma impactului, bărbatul, care era singur în autoturism, a decedat. La fața locului au fost prezenți un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dolj și o ambulanță din cadrul SAJ Dolj. „În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă si continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis IPJ Dolj. 

Galerie foto



Vizualizări: 848

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste