(închide)

A murit la scurt timp după ce a născut! Tânăra de 21 de ani a lăsat în urmă doi copii mici

 

La data de 17 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de reprezentanţi ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, cu privire la faptul că o tânără, de 21 de ani, din orașul Țicleni, judeţul Gorj, internată la această unitate spitalicească, ar fi decedat cu o zi în urmă.

Din pacate, tanara Alexandra Corbescu, 21 de ani, din Ticleni, mai avea acasa un copil in varsta de 4 ani, acum nou nascutul si baietelul ramanand orfani. Familia acuza medicii de malpraxis. Directorul Spitalului Târgu-Cărbunești spune că va demara o anchetă internă.

POtrivit IPJ Gorj, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tinerei la data de 16 octombrie, i-a fost efectuată o intervenție chirurgicală, la spitalul din Târgu Cărbuneşti, unde a născut un băiețel. La scurt timp, tânăra a suferit modificări ale stării de sănătate, fiind transportată, cu o ambulanță, la spitalul din municipiul Craiova, unde a decedat. S-a luat măsura transportării cadavrului la IML Craiova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. "În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", transmite IPJ Gorj. 

Familia fetei acuza medicii de malpraxis. "Vom face plângere pentru malpraxis. Operația de cezariană, a doua, dacă era cu risc nu trebuiau să o facă la Cărbunești. Și-au bătut joc de viața ei, nu i-au făcut nimic după ce ea a intrat în comă, iar de trimiterea ei la alt spital nici vorbă. (...) Au lăsat doi copii fără mamă și o familie îndurerată peste poate”, a completat Alexandru Gheorghe Dorian, citat de cotidianul Gorjeanul.

Galerie foto


Vizualizări: 2,691

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste