(închide)

ABC Gorj: Investigații gratuite pentru bolnavii de cancer, în luna februarie, la spitalele din Târgu-Jiu și Dobrița

 

Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj a organizat, vinerea trecută, Conferința „Medici Gorjeni față în față cu Cancerul”, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva Cancerului, ce are loc anual în data de 4 Februarie. Mai mulți medici specialiști oncologi au vorbit despre importanța prevenției și a screeningului în combaterea cancerului, iar intrarea a fost gratuită.
Rozalia Lorincz, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer din Gorj, a transmis mulțumiri cadrelor medicale participante, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și Motru, printre care: Daiana Angheloiu – Medic specialist Obstetrică Ginecologie, Oana Bololoi – Medic Specialist Gastroenterologie la Spitalul Municipal Motru, Elena Vlad – Medic Primar Pneumolog, Constantin-Mădălin Dinu – Medic Primar Urolog, precum și Amalia Făgaș – Director General CAS Gorj.
În continuarea Campaniei de Conștientizare și Prevenire a Cancerului, organizată de către Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj, sâmbătă – 04.02.2022, voluntarii ABC Gorj au informat gorjenii despre importanța prevenției și a screening-ului, dar au făcut și  programări în vederea realizării de investigații gratuite în luna februarie în cadrul spitalelor din Târgu-Jiu și Dobrița.
Pe parcursul lunii februarie, asistenții sociali din Motru, Târgu-Cărbunești și Novaci vor face la rândul lor programări pentru cetățenii din localitățile respective.

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste