(închide)

Accident cu victime pe DN 7. Două persoane au decedat. Un copil de 2 ani, la spital

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineața, înainte de ora 7.00, pe DN 7, la kilometrul 189, în zona localităţii Seaca, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme şi un autocamion. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 2 persoane au decedat, iar celelalte urmează a fi transportate la spital, pentru efectuarea investigaţiilor medicale şi acordarea de îngrijiri necesare. Circulaţia rutieră a fost  oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi împrejurărilor comiterii evenimentului rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, la kilometrul 189, în zona localităţii Seaca, judeţul Vâlcea, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme şi un autocamion. Evenimentul s-a soldat cu 3 victime, dintre care 2 persoane au decedat, iar un minor a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

Cauza producerii accidentului a fost adormirea la volan de către şoferul primului autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu tirul, iar acesta, vrând să evite impactul, s-a răsturnat şi a lovit şi cel de-al doilea autoturism. Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului rutier, în prezent fiind formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

Galerie foto


Vizualizări: 1,364

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste