(închide)

Acțiune umanitară a elevilor clasei a V-a A de la Școala Gimnazială Nr. 7 Vădeni: „Au învățat să fie mai atenți la nevoile celorlalți!”

 

„APROAPE DE CRĂCIUN" - acestea sunt cuvintele după care s-au ghidat elevii de la clasa a V-a A de la Școala Gimnazială nr.7, Vădeni, structură a Liceului Auto "Traian Vuia", care au organizat și au derulat o activitate de voluntariat în sprijinul unor familii din parohia Turcinești. Mai exact, cei 17 copii inimoși, coordonați de cadrele didactice, au donat alimente, haine și jucării unei familii nevoiașe, precum și parohiei din localitate, care le va distribui celor aflați la nevoie.
Elevii au fost foarte încȃntați de rolul lor în această campanie, renunțȃnd la jucăriile preferate și la dulciuri, înțelegȃnd că alții au mai multă nevoie de ele. „Această acțiune este parte a unui proiect mai amplu, intitulat «Aproape de Crăciun», derulat la clasa a V-a, care are drept finalitate dezvoltarea personală a elevilor prin activități artistico-plastice, practice și de voluntariat. Acțiunea de astăzi a fost foarte așteptată de copii, care s-au implicat exemplar și au înțeles importanța empatiei în relațiile interumane. Astfel, ei au învățat să aprecieze mai mult ceea ce au datorită eforturilor părinților și să fie mai atenți la nevoile celorlalți. În această campanie ne-am bazat pe tot sprijinul părinților, precum și pe implicarea firmei VEL PITAR, care a oferit produse alimentare și dulciuri ", au declarat cadrele didactice coordonatoare.
"Crăciunul nu înseamnă doar a primi, ci și a dărui și cu atât mai mare este mulțumirea când vedem bucuria pe chipul celorlați", susține Andrei, încântat de rolul său în această campanie.

Galerie foto



Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste