(închide)

Adolescenta Talida Dragomirescu, dansatoare și artist talentat! „Prin școală voi reuși să îmi îndeplinesc visul de a ajunge cineva!”

 

Târgujianca Talida Dragomirescu este pasionată de dans și desen și se pregătește pentru admiterea la Facultatea de Arhitectură-Design Interior. La cei 19 ani ai săi, Talida este un adolescent responsabil, care a reușit de-a lungul anilor de liceu să se implice trup și suflet pentru a deveni un dansator din ce în ce mai bun, dar și un bun artist. Talida este genul de persoană care știe cum să își împartă timpul pentru a obține performanțe pe mai multe planuri! „Am încercat puțin din toate (…). Arta pentru mine este totul, nu mă imaginez făcând altceva, chiar dacă am multe alte pasiuni, desenul mă ajută să mă exprim liber! Prin școală voi reuși să îmi îndeplinesc visul de a ajunge cineva!”, a declarat Talida.

Anul acesta, Talida Elida Dragomirescu a susținut examenul de bacalaureat, fiind absolventă a Colegiului Tehnic General Gheorghe Magheru din Târgu-Jiu și deoarece a schimbat specializarea dorită în ultimul moment, va amâna admiterea la Facultatea de Arhitectură-specializarea Design Interior pentru vara viitoare, urmând ca până atunci să se specilizeze cu ajutorul unor cursuri și să își pregătească temeinic admiterea. Vrea să studieze la Cluj Napoca, așa că și cursurile de pregătire le va face tot acolo. În anii de liceu, Talida Dragomirescu a descoperit pasiunea pentru dans și a devenit din ce în ce mai bună, fiind apreciată de colegii din trupele din care a făcut parte. „Ultimii trei ani din viața mea au fost unii minunați! Acum un an s-a destrămat trupa din care faceam parte mai de mult, dar am hotărât sa ne reunim fără coregraf. Au mai plecat și patru college, dar am rămas 10 membri de unde a luat naștere și numele noii trupe All10. Bineînțeles că oamenii ne-au susținut și cu trupa aceasta, am devenit la fel de cunoscuți, am mers la balurile bobocilor care s-au desfășurat de-a lungul anului, dar și la evenimente precum majorate, nunți și așa mai departe. Cu mare regret, acum după cei 3 ani alături de ei, o să trebuiască să mă retrag deoarece începe un nou capitol în viața mea, mult mai greu ca cel de până acum. O să mă mut la Cluj Napoca, acolo mă voi pregăti pentru facultate. Cu toate acestea o să-mi vizitez trupa de dans de câte ori ajung in oraș. Această pasiune nu va muri niciodată in sufletul meu, și nici membrii din All10! Vor rămâne mereu in inima mea, o familie care a fost mereu acolo când am avut nevoie!! Am făcut parte și din Trupa To Dance”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Talida Dragomirescu. Pentru că este plină de energie și mereu dornică să încerce lucruri noi, Talida a descoperit în urmă cu doi ani și jumătate că vrea să își schimbe felul în care trăiește și se alimentează. A început să meargă la sală și a descoperit fitnessul. „Ca și timp, mi-am făcut pentru absolut toate pasiunile. Pe lângă dans ador să merg la sală, fac asta de aproape 2 ani jumătate și o să o fac toată viața!! Chiar doresc să devin și model Fitness, doar pentru câteva shooting-uri nu competiții sau altceva”, a mai adăugat adolescenta din Târgu-Jiu.

Va face facultatea la Cluj Napoca

Arta rămâne pasiunea sa de suflet, tocmai de aceea a decis să urmeze cursurile Facultății de Design Interior. Desenează de mică și are talent, fiind apreciată de profesori importanți. Cu ceva timp în urmă, visa să devină designer vestimentar, dar de curând și-a schimbat optica și a decis, sfătuindu-se și cu cei dragi, că Designul Interior ar fi o cale mai bună de urmat. „Pasiunea mea de mică care este desenul pe care mă voi și axa pe viitor a avut parte de timpul ei, am făcut un an cursuri pe design vestimentar deoarece aceasta voiam sa devină meseria mea, urmând sa ma redecid și sa aleg design-ul interior aceasta fiind o meserie mult mai de viitor și cu care pot face cu adevărat ceva. Am făcut cursuri pe coafură, tuns, manichiură-pedichiură, urmând să o fac și pe cel de tuns separat dar și de make-up urmate de dorința de a deschide un salon pe lângă cariera de design interior. Următoare perioada a mea o voi desfășura la Cluj acolo un am decis sa urmez și facultatea, fiind alături de mine prietenul meu care mă susține în toate visurile și pasiunile mele. M-am hotărât prea târziu să schimb profilul de design vestimentar cu cel interior, iar cel interior este mai greu. Așadar, o să stau un an și voi face cursuri iar după o să fiu pregătită pentru facultate!”, a mai declarat Talida Dragomirescu.

Fata spune că mereu va fi pasionată de sport și de un stil de viață sănătos: „Joc baschet. (….) În afară de baschet, am practicat când eram mai mică volei (un an), lupte libere, box și handbal. Am încercat puțin din toate (…). Arta pentru mine este totul, nu mă imaginez făcând altceva, chiar dacă am multe alte pasiuni, mă ajută să mă exprim liber! Prin școală voi reuși să îmi îndeplinesc visul de a ajunge cineva!”, a declarat Talida.

Galerie foto






Vizualizări: 5,468

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste