(închide)

Afacerea unui tânăr din Gorj, desemnată business-ul anului din mediul rural!

 

Pe 8-9 septembrie 2021 a avut loc, în Capitală, Summitul Romanian Business Leaders (RBL), eveniment mult așteptat. Detalii despre felul cum a fost structurat acest eveniment găsiți pe https://repatriot.ro/rbl-summit-2021/ RBL este cea mai puternică organizaţie antreprenorială din România, care activează de peste 10 ani în țara noastră, apolitică, neguvernamentală şi non-profit care oferă o platformă de acţiune şi implicare socială pentru 1.000+ antreprenori şi executivi de top din mediul de business privat.

300 de lideri de business au fost prezenți la reuniunea anuală de la Summitul Romanian Business Leaders din perioada 8-9 septembrie 2021, la J.W. Marriott Grand Hotel București. Sub tema Overcoming our Blind Spots, aceștia au discutat despre provocările și lecțiile aduse de această pandemie și se vor pregăti pentru viitor.

La Gala RBL, Abund Berry, afacerea gorjeanului Ionel Burtea din Țicleni, a fost desemnat business-ul anului din mediul rural! „Abund Berry” a devenit în scurt timp un brand foarte cunoscut și apreciat, iar antreprenorul Ionel Burtea a dovedit că ideile cutezătoare în combinație cu multă muncă devin cheia succesului! Ionel Burtea și familia sa dețin în localitatea Țicleni-Gorj o minunată plantație de muri din ale căror fructe zemoase și savuroase produc vinul „Abund Berry”, cidru de mure, rachiu etc. „Poate as fi fost obișnuit cu emoțiile acestea de bucurie, dar niciodată nu am avut ocazia de a fi premiat. Astăzi mi-am demonstrat din nou că pe propriile vise nu se pune praful, cât timp muncești pentru ele și nu te lași doborât de obstacole. Alegeți produse locale, create din suflet, care redau autenticitatea locului, tradițiile si pasiunea micilor antreprenori locali, împreună dezvoltăm mediul rural!”, a spus antreprenorul Ionel Burtea despre Gala RBL 2021. La 25 de ani, Ionel Burtea este cel mai mare cultivator de mure din județul Gorj. În afacerea sa agricolă lucrează cot la cot cu părinții și bunicii.

„Povestea Abund Berry a luat naștere în anul 2015, in localitatea Ticleni, județul Gorj. Pasiunea noastra pentru vinuri a fost factorul determinant in aceasta calatorie frumoasa. In ciuda varietatii imense de vinuri prezente la acel moment pe piață, aveam sentimentul ca parca totusi lipsea ceva – o gamă de sortimente cu arome inedite și neconventionale. Am stabilit inca de la inceput ca obiectivul nostru principal este acela de a aduce un plus de bucurie oamenilor”, spune antreprenorul.

Detalii și pe https://abundberry.com/ și pe 

https://www.paginaolteniei.ro/articol/plantatia-de-muri-abund-berry-de-la-ticleni-decoru_4168.html

Galerie foto



Vizualizări: 2,940

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste