(închide)

Plantația de muri „Abund Berry” de la Țicleni, decorul perfect pentru o inedită ședință foto!

 

Antreprenotul Ionel Burtea, proprietarul plantației de muri de la Țicleni din ale cărei fructe produce vinul de mure „Abund Berry”, lansează o invitație fotografiilor și persoanelor pasionate de fotogarfie: plantația sa este decorul perfect pentru o ședință foto inedită și cu totul ieșită din tipare! Ținând cont de invitația tânărului, antreprenorii Vlad Andriucă și Radu Marghidan de la „Dante Tailoring” (https://www.facebook.com/DanteTailoring/) au realizat ședința foto de lansare a colecției de vară printre murii înfloriți de la Țicleni!

„Abund Berry” a devenit în scurt timp un brand foarte cunoscut și apreciat, iar antreprenorul Ionel Burtea a dovedit că ideile cutezătoare în combinație cu multă muncă devin cheia succesului! Ionel Burtea și familia sa dețin în localitatea Țicleni-Gorj  o minunată plantație de muri din ale căror fructe zemoase și savuroase produc vinul „Abund Berry” și mai nou cidru de mure. Pentru că în această perioadă murii sunt înfloriți și plantația a devenit un „tablou” extraordinar de frumos, Ionel Burtea a lansat fotografilor și pasionaților de fotografie invitația de a realiza ședințe foto printre murii „ninși” cu flori albe și printre albinele vrednice și prietenoase care culeg de zor polen! „Este extraordinar de frumos acum în plantație, căci toți murii sunt înfloriți și albinele zumzăie din floare în floare! Este liniște, aer curat, natura în toată splendoarea ei și de aceea m-am gândit că plantația, în acest moment, este decorul perfect pentru ședințe foto! Am discutat cu mai mulți fotografi și îi primim bucuroși pe cei dornici să se fotografieze printre murii înfloriți!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Ionel Burtea. 

Primii care au venit în plantație au fost antreprenorii Vlad Andriucă și Radu Marghidan, proprietarii „Dante Tailoring”, singurul showroom de costume bărbătești din Gorj. Cei doi tineri, prin „Dante Tailoring”, oferă gorjenilor posibilitatea să se îmbrace impecabil, să aibă costume create special pe măsurile și gusturile lor, dar îi și sfătuiesc cum să aleagă cele mai potrivite ținute în funcție de evenimentul la care vor participa. Costumele, pantofii și accesoriile „Dante Tailoring” sunt deja foarte apreciate de gorjenii care au fost la showroom-ul din spatele Hotelului Gorj din municipiul Târgu-Jiu. 

La plantația de muri de la Țicleni, fotograful Cristi Nicolae Caval a fost cel care a realizat fotografiile cu noua colecție, punând în valoare, prin talentul său, atât elegantele costume, cât și peisajul și modelele. Dacă vă doriți o ședință foto cu totul deosebită, luați legătura cu Ionel Burtea și echipa sa de la „Abund Berry” și mergeți la plantația de muri din Țicleni-AbundBerry-facebook page

Liniștea, frumusețea locului, zumzetul albinelor și gingășia florilor de mur vă vor ajuta să vă relaxați pentru a putea arăta, mai târziu, prietenilor fotografii excelente!

Pe Cristi Caval îl găsiți și pe Facebook-AICI

Galerie foto









Vizualizări: 4,640

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste