(închide)

Artistă celebră, în vizită la Stâna Ștefanu de pe Transalpina!

 

Frumoasa și îndrăgita interpretă de muzică populară Olguța Berbec a mers sâmbătă pe Transalpina și nu a pierdut ocazia de a o vizita pe băcița Mărioara, la Stâna Ștefanu! „O surpriză foarte frumoasa, chiar in prima zi in care ma instalam la Stana Stefanu...
OLGUȚA BERBEC - Un om minunat azi pe o vreme destul de rece a venit sa-mi faca o vizita....la Stână! Multumesc Olguta si de fiecare dată imi bucuri sufletul cu prezența”, a postat băcița Mărioara pe pagina sa de socializare.

Băcița a mers din nou la Stână pentru a amenaja în așa fel încât să poată să își servească clienții și să respecte distanțarea socială recomandată de autoritățile sanitare. Produselor tradiționale pe care le puteți gusta în fiecare vară la Stâna Ștefanu de pe Transalpina, le duc dorul cei care le-au gustat. În vara anului trecut, tocanul de oaie de la Stâna Ştefanu, de pe Transalpina, a primit atestatul de produs tradiţional din partea Ministerului Agriculturii. Stâna de pe Transalpina a devenit cunoscută grație acestui preparat, iar atestatul reprezintă o certificare a calităţii lui. 

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste