(închide)

Agenție TravelBrands by Eurolines inaugurată și la Drobeta! Vă așteaptă surprize și multe oferte speciale

 

O nouă agentie de turism TravelBrands by Eurolines va fi inaugurată astăzi, 13 noiembrie 2018, în municipiul Drobeta Turnu-Severin pe strada Crisan nr. 22. Astfel, și severinenii vor putea beneficia de gama de servicii complete, potrivite atât pentru vacanțe cât și pentru  călătoriile de business, ale acestei importante companii din domeniul  turismului. Vizitatorii TravelBrands sunt întâmpinați cu multe oferte speciale și cu surprize plăcute în perioada 13 noiembrie 2018 - decembrie 2018, astfel că vacanțele lor vor fi de neuitat.

TravelBrands este un hypermaket de turism care oferă toată gama de servicii, atât pentru turismul leisure (de plăcere) cât și pentru călătoriile de afaceri. De la noua agenție de turism TravelBrands se pot achiziționa bilete de avion, de autocar, de tren, servicii rent-a-car și  transferuri către și în orice destinație din lume. De asemenea, turiștii pot face rezervări la hoteluri de peste tot în lume, pot alege pachetele de vacanță (individuale, all inclusive, croaziere, circuite, city break, etc.) care li se potrivesc și excursiile  opționale disponibile în fiecare destinație precum și asigurări medicale și de călătorie.

Agenția TravelBrands din Drobeta Turnu Severin este cea de-a 81-a agenție din țară și reunește în același loc cele mai importante branduri din industrie, tour-operatori și agenții de turism. Agenția de la Drobeta este inaugurată astăzi, 13 noiembrie, iar în perioada noiembrie-decembrie, turiștii care achiziționează vacanțe de la TravelBrands vor primi diverse cadouri! „În perioada 13 noiembrie-decembrie 2018, persoanele care achiziționează din  agenția TravelBrands Drobeta Turnu Severin orice pachet turistic compus din cazare și transport cu avionul, vor primi cadou o geantă de voiaj sau un troller de cabină din gama Ronkato. De asemenea, în primul weekend de la deschidere, clienții vor fi întâmpinați cu mai multe alte surprize în agenție”, transmit reprezentanții Agenției TravelBrands by Eurolines.  

Despre TravelBrands

TravelBrands oferă fiecărui turist exact ceea ce are nevoie, după selecția celor mai avantajoase oferte  ai marilor jucători mondiali din turism: TUI, DERTOUR, FTI,  Neckermann, HotelBeds, Booking.com, Expedia, etc. TravelBrands face parte din Grupul Eurolines România, cu o experiență de peste 23 de ani în industria transportului internațional de persoane și a turismului. Eurolines România este format din 20 de companii, în care activează peste 600 de angajați și a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro.

În luna octombrie, o agenție TravelBrands a fost inaugurată și la Târgu-Jiu, un alt municipiu important al regiunii Oltenia. De acum încolo, atât gorjenii, cât și mehedințenii se vor putea bucura de cele mai bune și avantajoase oferte turistice, pentru a avea concedii de neuitat alături de cei dragi!

      

Galerie foto


Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste